15 фактів про чоловіків і секс, про які ви раніше боялися запитати (18+)

Багато хто думає, що знають про сексуальне життя партнера все. Однак дослідження показують, що питання чоловіків і сексу набагато складніше, ніж може здатися, а відповіді на нього можуть здивувати вас. І справа тут не стільки в різниці, того як чоловіки і жінки отримують задоволення, скільки в тому, що об’єднує і тих, і інших.

15-faktov-o-muzhchinah-i-sekse_c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c

І ось 15 фактів про сексуальне життя чоловіків, про які ви навряд чи здогадувалися.

1. Оргазм і еякуляція – різні речі

Так, найчастіше оргазм у чоловіків трапляється під час сім’явиверження, але це зовсім не означає, що процеси можна прирівняти один до одного.

2. Вони так розслабляються

Більшість жінок вважає, що секс для чоловіків – основний спосіб випустити пар. Але тільки 11% чоловіків визнають, що використовують секс як засіб від стресу.

3. Розмір має значення

Жінки ставлять розмір чоловічої гідності на 9 місце серед фізіологічних даних партнера. Ви не повірите, але самі чоловіки заморочені на цьому набагато більше. Для них розмір стоїть на 3 місці!

4. До наступного разу може пройти час

Якщо ви вважаєте, що чоловік, отримавши оргазм, буде готовий до нового заходу вже через пару хвилин, то помиляєтеся. Між першим і другим разом може пройти від декількох хвилин до години, так що як такої “норми” тут не існує.

5. Вони хочуть більше

Менше 30% жінок хотіли б, щоб в їхньому житті було більше сексу. Серед чоловіків таких бажаючих цифра сягає понад 40%.

6. Всі ці інтимні іграшки не тільки для жінок
Вважається, що вібратори – розваги для жінок. Однак сексологи вважають, що вони чудово підійдуть і чоловікам, доставляючи їм чималу насолоду в певних областях тіла.

Читайте також  Володів такою силою, що міг просити у Господа прощення грішнику, який зрікся Христа: 14 січня – вшановують його пам’ять Василія Великого

7. Постріл може бути далеким

Виверження сімені може дати “постріл” на відстань від 30 до 60 см, так що засобами захисту в певних ситуаціях краще не нехтувати.

8. Їм потрібна впевненість у собі

Не тільки жінки страждають комплексами щодо свого зовнішнього вигляду, які впливають на їх сексуальне життя. Дослідження показали, що чоловікам потрібно не менше впевненості в тому, як вони виглядають в оголеному вигляді, ніж жінкам.

9. Захист важливий

Захист важливий, але не секрет, що іноді чоловікам подобається зайнятися незахищеним сексом. І вчені стверджують, що чоловікам хотілося б, щоб їх дружинам теж це подобалося.

10. Їм менше пощастило з оргазмом

Чоловікам простіше досягти оргазму, вони здатні робити це частіше, але відчуття у них не такі, як у жінок. У середньому оргазм у чоловіків триває 14 секунд, тоді як у жінок – 20!

11. Він дивиться порно, і це нормально

Якщо ви боїтеся, що звичка вашого чоловіка дивитися порно може означати, що він сексуальний наркоман, то марно. Сексомани складають всього 4% людей.

12. Сім хвилин

В середньому чоловікові потрібно 7 хвилин, щоб досягти оргазму.

13. Чутлива частина тіла
Приблизно 60% чоловіків відчувають ерекцію від маніпуляцій з їх сосками. Дослідження довели, що соски у чоловіків настільки ж чутливі, як і у жінок.

14. І вони не завжди в настрої
Здивовані? Так! Чоловіки теж можуть бути не в настрої для занять сексом. 30% з них періодично сприймають цю приємну частину життя більше як “тягар”, ніж засіб розслабитися і отримати задоволення.

15. Секс – доля не тільки молодих

Думаєте, в 40 секс вмирає? Ви помиляєтесь! 30% пар у віці за 80 років (!) Продовжують займатися сексом зі своїми партнерами.

Читайте також  “Тіні забутих предків”: 10 фактів про фільм Параджанова, що знімали у Криворівні

Ось такі секрети, які і не секрети зовсім, приховують в собі чоловіки. Завжди потрібно пам’ятати, що партнер в першу чергу – така ж людина, зі своїми почуттями, емоціями, переживаннями та фізіологічними особливостями. Виявляючи взаємну повагу і турботу, можна надовго зберегти любовні відносини в тонусі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.