Київська горе-мати частково розкаялася у заподіяному та продовжує обвинувачувати свекруху

Захист проситиме умовного покарання для жінки. Сьогодні, 27 грудня, Апеляційний суд не розглянув скаргу на запобіжний захід для Владислави Трохимчук та переніс засідання на 12 січня. Засідання довелось перенести через те, що з Голосіївського суду не встигли передати відповідні документи, передає кореспондент ТСН.

eaf8cd6fcb859d87636cc7f7c70ac3ff

До суду сьогодні Владиславу не доправили, оскільки підозрювана каже, що боїться за своє життя. Про це журналістам розповів новий адвокат Трохимчук Віктор Чевгуз, відомий за участю у справах Гонгадзе та Савченко. Через такі побоювання суд спілкувався з Владиславою через відеозв’язок.

Як розповів адвокат, Влада дуже шкодує через те, що залишила дітей у небезпеці, та постійно плаче. Але запевняє, що не здогадувалась про такий стан дітей. Вона продовжує наполягати, що залишила ключі від квартири та їжу свекрусі, і була впевнена, що та доглядає за малими. Владислава запевняє, що повернулася додому, як тільки в неї обірвався зв’язок зі свекрухою. Але скільки часу минуло від того моменту, як жінки не спілкувались, до приїзду додому – не уточнюють.

Адвокат запевнив, що жінку обов’язково покарають. Захист Трохимчук наполягатиме на статті щодо залишення дітей у небезпеці та на умовному покаранні – 3 роки з виправним терміном у один рік.

Нині батько молодшої доньки Владислави Антон не може відвідувати її у СІЗО, однак постійно передає передачі та саме він винайняв відомого адвоката. Антон проситиме всиновлення не лише рідної доньки Софійки, а й старшої дочки, яка вижила після голодування.

Зазначимо, що для дівчаток знайшли патронатну родину, яка вже пройшла навчання та підписала договір.

Як раніше повідомлялося, у Києві сталася жахлива трагедія –  жінка залишила двох малих дітей удома на дев’ять днів без догляду. Її 1-річний син загинув, а за життя його 2-річної сестрички боролися медики. Уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба згодом повідомив подробиці допиту горе-матері у прокуратурі. За словами жінки, вона не думала, що діти можуть померти. Суд обрав для жінки запобіжний захід у вигляді 2 місяців тримання під вартою без права на заставу, їй загрожує ув’язнення на 8 років.

Читайте також  Колола голкою, різала тіло і забороняла плакати: мати по-звірячому знущалася над маленьким сином (фото 18+)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.