В Стамбулі упізнали 21 із 39 загиблих від теракту, майже всі – іноземці

Поліція Стамбулу оприлюднила перші дані про жертв теракту у нічному клубі Reina, скоєному у новорічну ніч.Із відповідною заявою виступив міністр внутрішніх справ Сулейман Сойлу, повідомляє турецьке видання Hurriet.

Ambulances line up on a road leading to a nightclub where a gun attack took place during a New Year party in Istanbul, Turkey, January 1, 2017. Ismail Coskun/Ihlas News Agency via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS PICTURE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. FOR EDITORIAL USE ONLY. NO RESALES. NO ARCHIVE. TURKEY OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN TURKEY.

Він підтвердив оприлюднену раніше інформацію про загибель 39 людей.

“21 загиблий наразі ідентифікований. 16 з них – іноземці, ще п’ятеро – громадяни Туречини.

Продовжується ідентифікація 18 інших загиблих, ми не можемо робити оцінки щодо неопізнаних жертв”, – заявив глава МВС.

Відомо також, що 69 відвідувачів та працівників клубу були поранені. За даними Сулеймана Сойлу, четверо з них перебувають у важкому стані.  Дані щодо громадянства поранених не оприлюднюються.

Як повідомлялося раніше, терорист, одягнений у костюм Санта Клауса, розстріляв людей, що перебували у клубі з автоматів Калашнікова.

Елітний клуб Reina розташований в центрі Стамбулу. Не виключено, що атака у новорічну ніч була навмисне спрямована саме проти туристів-іноземців.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.