У Львові горить завод «Електрон»

Наголосимо – у прямому розумінні цього слова, бо в економічному плані він навпаки крокує вперед.

І ще важливе уточнення. Йдеться не про якесь з приміщень самого підприємства, а про одне з тих, що здані ним в оренду. Колишній гігант радянської оборонної промисловості, перейшовши на мирні рейки, вже не потребував усіх тих значних площ, що має у розпорядженні.

287778_1

Повідомлення про пожежу надійшло до служби порятунку 3 січня о 13:17. Займання сталося на 2-му поверсі у з виробничому корпусі приватного підприємства. До гасіння залучили 62 рятувальники та 12 одиниць основної техніки. Пожежа виявилася доволі складною, о 16:15 її вдалося лише локалізувати. На той час, коли ми розміщували цю інформацію, боротьба з вогнем тривала. Постраждало двоє пожежників, яких довелося шпиталізувати. Один отримав опіки, інший отруївся продуктами горіння. Про причини займання рятувальники наразі не говорять. Кажуть, що точну інформацію вдасться зібрати лише після того, як полум’я остаточно подолають.

Дуже б не хотілося, щоб постраждали розташовані поряд корпуси «Електрону». Адже це підприємство, що колись виготовляло телевізійну техніку, зараз робить чудові трамваї та тролейбуси, яких так потребує Україна.

На світлинах: вгорі – гасіння пожежі, внизу – електронівський трамвай.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.