Прокляте місце. Смертельна ДТП, у якій загинуло двоє осіб цієї ночі, трапилась біля тієї ж електроопори, де декілька років тому тікаючи від ДАІ загинув водій «буса» (фото)

Прокляте місце. Смертельна ДТП,  у якій загинуло двоє осіб цієї ночі, трапилась біля тієї ж електроопори, де декілька років тому тікаючи від ДАІ загинув водій «буса»

imagelayer_acfdf__large

Як повідомляли ЗМІ , у смертельній ДТП на Прикарпатті загинули двоє людей. Трагедія трапилася цієї ночі близько четвертої години ранку в Івано-Франківську.

Неподалік автобусної зупинки на вул. Івасюка, водій автомобіля “ВАЗ 2170”, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з електроопорою.
В результаті ДТП 2 особи загинули та 2 травмованих.

У прес-службі патрульної поліції в м. Івано-Франківську розповіли, що автомобіль “ВАЗ 2170” виїжджав від нічного клубу “Ельдорадо”. Самі ж патрульні їхали навпроти і рухалися в інший бік. Коли водій  “ВАЗ 2170” побачив екіпаж патрульних, то різко збільшив швидкість, у результаті вчинивши ДТП.
Свідок ДТП, інший водій ТЗ, каже, що бачив, як автомобіль  “ВАЗ 2170” виїхав та не здійснив поворот, а поїхав прямо, влетівши в електроопору.
У свою чергу поліціянти розвернулись і почали їхати за водієм автомобіля “ВАЗ 2170”, але той уже був вчинив ДТП.
Відтак, водій, громадянин 1996 року народження, вижив. Також залишилась живою ще одна пасажирка автомобіля. Вони у важкому стані доставлені в реанімаційне відділення ОКЛ. На жаль, ще двоє пасажирів загинули на місці події. Загалом в автомобілі знаходилися особи від 19 до 25 років, каже прес-секретар УПП в м. Івано-Франківську Микола Гурак.
Наразі у поліції проводяться відповідні експертизи, з’ясовуються обставини ситуації.
Компанія, ймовірно, відпочивала у нічному клубі, адже в автомобілі було знайдено контрольні браслети. Можливо, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння і, таким чином, намагався утікти від патрульних, побачивши лише їх екпіаж, що рухався в інший бік.
Крім того, для надання допомоги на місце події виїжджали відділення ГРР АРЧ АРЗ СП та чергова зміна ОКЦ УДСНС в області. Працівниками пожежно-рятувальної служби за допомогою шанцевого і гідравлічного інструменту проведено деблокування 2 осіб, яких передано працівникам ШМД, а також від’єднано клеми АКБ в автомобілі.

Читайте також  ДТП на Прикарпатті: авто на швидкості злетіло в кювет, водійка – у лікарні (ФОТО)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.