На Прикарпатті помер юнак, якого поранили у новорічну ніч

2 січня, в чергову частину Коломийського ВП ГУНП по спецлінії “102” поступило повідомлення від чергового лікаря Коломийської ЦРЛ про те, що в Коломийську ЦРЛ із одного з сіл Коломийського району, доставлено 21-річного хлопця з діагнозом: ножове поранення правої підключичної вени. 

1984eab14a

Сьогодні, 4 січня, потерпілий помер у Коломийській ЦРЛ. У зв’язку з цим, зловмиснику відповідно до ч. 2 ст. 121 КК загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Про це у мережі Фейсбук пише керівник Коломийського ВП ГУНП  Остап Білейчук.

Нагадаємо, виїздом СОГ на місце події встановлено, що 02 січня, близько 01.30 год. біля кафе між хлопцями виник конфлікт, в ході якого один з них предметом схожим на ніж, наніс удар в ділянку правого плечового поясу іншому, чим спричинив тілесне ушкодження у вигляді ножового поранення правої підключичної вени. Потерпілий госпіталізований у Коломийську ЦРЛ для надання медичної допомоги.

Після вчинення злочину зловмисник з місця події втік. Коли був затриманий працівниками кримінальної поліції, вину свою не визнавав.


3 січня, слідчим СВ Коломийського ВП ГУНП злочинцю оголошено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та затримано в порядку ст. 208 КПК. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.