Пашинський постріляв у людину і полетів в Альпи відпочивати

Через два дні після стрілянини депутат із “Народного фронту” відбув на новорічні канікули.

Незважаючи на те, що 31 грудня депутат від “Народного фронту” Сергій Пашинський підстрелив людину, вже 2 січня він полетів на відпочинок в Альпи.

22110134__large

Як повідомляє “, через два дні після стрілянини нардеп був помічений у залі офіційних делегацій в аеропорту “Бориспіль”.

Він сів у літак до Відня (Австрія), а там зробив короткий переліт до Інсбрука.

Зазначимо, що вартість перельоту із Києва в Інсбрук з пересадкою у Відні становить близько 300-400 доларів економ-класом. Бізнес-клас обійдеться десь утричі дорожче.

Інсбрук вважається одним із найбільш відомих гірськолижних курортів Австрії. В околицях є кілька зон для катання, спуски різної складності та безліч можливостей для активного відпочинку. Номер у готелі тут стартує від 70 євро до 500 євро за добу.

Нагадаємо, перед Новим роком Сергій Пашинський розстріляв із пістолета з близької відстані людину. Нардеп стверджує, що оборонявся й змушений був вистрілити в ногу В’ячеславу Хімікусу.

Потерпілий ж запевняє, що Пашинський без попередження наставив свій пістолет майже впритул і, якби він не вдарив нардепа пляшкою, куля влучила би не в ногу, а у груди.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.