На Одещині замерз молодий прикордонник

В Одеській області від переохолодження помер військовослужбовець ДПСУ 1995 року народження. Зв’язок з ним був втрачений сьомого січня.

Про це повідомив глава Кілійської районної ради Павло Бойченко, передає «Преса України».

6a94e5d37435f676543d99f91159a7871483979426

Його тіло виявили біля цегельного заводу. Зв’язок із загиблим була втрачений ще сьомого січня. У той день він збирався дійти пішки до населеного пункту Шевченкове. Як стверджує Бойченко, хлопець 1995 року народження був військовослужбовцем Ізмаїльського прикордонного загону. Загиблий був жителем Кілії і не перебував у той час на службі.

Батько хлопця розповів про зникнення сина його колегам і правоохоронцям, потім почалися пошуки. Замерзле тіло знайшли лише дев’ятого січня.

Як відомо, це вже друга жертва на Одещині через нинішні погодні умови. Раніше в ході робіт з розчищення доріг від снігу помер працівник дорожньої служби. Причиною смерті виявилася серцева недостатність.

Також, сьомого січня, в прес-службі ГСЧС повідомляли про складні погодні умови в Одеській області, що призвело до численних автомобільних заторів.

Сьогодні, дев’ятого січня, в прес-службі Нацполіціі повідомили про загибель 8 осіб і 45 отримавших травми внаслідок складних погодних умов, що виникли в Україні останнім часом.

Нагадаємо, метеорологи прогнозують, що незабаром снігопади в Україні припиняться. Так, поліпшення погодних умов українцям варто чекати вже на третій день Різдва, 9 січня.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.