Прикарпатський нардеп прогнозує перевибори в Раду вже наступного року

Перевибори в Раду будуть наступного року. Вони стануть альтернативою тому, що українці втомилися від прем’єр-міністра Арсенія Яценюка.

mi-stali-zaruchnikami-ambicij_994_s6

Таку думку “Аналітичній службі новин” (АСН) висловив народний депутат Юрій Дерев’янко, пише Фіртка з посиланням на прес-службу нардепа.

Країна втомилася від Яценюка. Думаю, що альтернативою в підсумку будуть вибори. Він же вчепився за своє крісло й не відпускає. Або на вибори або ніяк. Якщо немає здорового глузду й немає відчуття якоїсь реальності, то, звичайно, будуть вибори. Вибори — це теж погано, тому що “Оппоблок” буде присутній у парламенті, і буде присутній більше. Люди розчаровані, брехня й корупція людей страшно демотивують. Це для країни в цілому гірше тому, що країну сильніше лихоманитиме. Ми сьогодні стали заручниками амбіцій Яценюка“, — розповів Дерев’янко.

Завжди виникатиме питання, хто ще не втратив довіру людей, хто може і здатен працювати в цих умовах нереальної вартості виборів. І до речі, ніхто не хоче скасовувати цю схему. Ніхто не хоче скасовувати рекламу політичну. У Німеччині фонд Аденауера нам чітко говорить — 80 мільйонів євро вартість усіх політичних партій у Німеччині. У нас вартість виборів близько 400-500 мільйонів доларів“, — пояснив нардеп.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: