Батьки вам потрібно це знати!!! “Групи смерті” в соцмережах, психолог пояснила як вони “працюють” (відео)

Жертвами “груп смерті” в соціальних мережах часто стають діти, які не мають достатнього спілкування з батьками або схильні до впливу однолітків. Про це повідомила в ефірі “Обозреватель. LIVE” психотерапевт Світлана Скринник.

samogubstvo-dytyna-e1484652778617

“У першу чергу жертвами стають діти, які не спілкуються зі своїми батьками або ті діти, які дуже підвладні впливу своїх однолітків. Є певний потенціал жертви. Якщо дитина вже починає замислюватися про суїцид, це не одного дня справа. Як правило, це йде вже кілька місяців або навіть кілька років”, – зазначила вона.

За словами Скринник, у “групах смерті” таких дітей у форматі гри готують до суїциду.

“У цих групах їх цілеспрямовано готують. Якщо бачать, що дитина не має ніякого контролю з боку батьків. Якщо дитина проводить 12-14 годин у соцмережі, у кого не виникне запитання: чи все у тебе добре в родині? Адже людина – маніпулятор, яка відстежує цих дітей, втягує їх у цю гру, тому що ці групи смерті йдуть під виглядом гри”, – повідомила вона.

Раніше великий резонанс у мережі викликали публікації про культ підліткових самогубств, який підтримується деякими групами в соцмережах.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.