Вакарчука активно готують до майбутніх президентських виборів (ВІДЕО)

Українського співака активно готують до політичних баталій на наступних виборах Президента України.

Лідера групи “Океан Ельзи” Святослава Вакарчука прискореними темпами готують до політичної кар’єри в Україні, – передає ІНФОРМАТОР.

1746602

Один з інсайдерів поділився планами Святослава на майбутнє і повідомив чому лідер “ОЕ” досить тривалий час відсутній в українському медіапросторі. Виявляється, він за допомогою американських консультантів активно готує власний політичний проект. При цьому, поки відбувається його навчання, Вакарчук намагається не потрапляти в інформаційне поле без потреби і намагається не прив’язувати себе до сучасних політичних сил. За словами джерел, співак працює над запуском політичного стартапу під робочою назвою “Європейський вибір”, а тому він не повинен асоціюватися у виборців із будь-яким теперішнім політиком і буде розкручуватися за абсолютно новими, мало відомими в Україні політичними технологіями.

Цікаво, що за розкрутку політичного стартапу Вакарчука узялися два олігарха, які, начебто, постійно ворогують і суперничають за фінансові активи – Сергій Льовочкін та Ігор Коломойський. Саме вони виступають не лише головними спонсорами проекту співака, а й надають потужну медіапідтримку для поки що “нульової стадії” розкрутки політичного бренду “Вакарчук-президент”.

Таке, здавалося б, протиріччя, цілком логічне і зрозуміле з огляду на те, як олігархи планують і розподіляють фінансові потоки і активи. Народний депутат Сергій Льовочкін, – екс-регіонал, член Опозиційного блоку, колишній Голова АП Януковича, вбачає у стартапі свої плюси на майбутніх виборах: якщо Вакарчук програє, то відтягне на себе значну кількість голосів патріотично налаштованого електорату, переважно молоді, а завдяки цьому – дасть змогу пройти іншій, важливішій фігурі на шаховій дошці Льовочкіна. Якщо виграє – залишиться винним олігарху. Це, так би мовити, інвестиція в майбутнє, яке має потужні перспективи.

Читайте також  За великі гроші: Вакарчук покинув Україну, щоб виступити на корпоративі (скандальне відео)

Ігор Коломойський переслідує власні інтереси у розкрутці політичного бренду “Вакарчук”. Для нього цей співак є довгостроковим проектом, який замінить нинішніх політиків, які прискореними темпами вичерпують підтримку електорату, а відтак, співак та його політична сила зможуть стати цілком сприйнятливою заміною для нинішніх політично збанкрутілих політиканів, політична кар’єра яких може закінчитись цілком непрогнозованим фіналом.

Наочним підтвердженням підтримки олігархів слугують не лише потужні вливання, а й нинішня медіа-підтримка співака. Так, медіа-імперія Сергія Льовочкіна, при всьому негативі політика до української національної ідеї, цілком позитивно розкручує пісні та образ “Океану Ельзи”. З іншого боку, Вакарчук підтримує гарні стосунки з Ігорем Коломойським та його оточенням. Канал “1+1” ніколи не показує якісь негативні відгуки про співака, а його самого час від часу бачать на Володимирській у ресторані “Да Вінчі”, що знаходиться в одній будівлі з київським офісом олігарха. Помічали співака і в компанії близького Геннадія Корбана.

Політичні консультанти над політичним перевтіленням Святослава Вакарчука почали працювати ще під час Майдану, і тоді ж почали поволі розкручувати його політичний імідж, але ще як аморфного і самостійного “правдоруба” без зрозумілої політичної платформи. Наразі ж він вже кілька місяців навчається у США в одному з престижних вишів за програмою для майбутнiх лiдерiв.

В Україні розкруткою лідера “ОЕ” зайнялася продюсер Олена Мозгова, яка вже багато років працює у шоубізі. У медіа-середовищі вона вже неодноразово висловлювала сподівання, що її протеже Святослав Вакарчук є “хорошим варіантом” для країни, і “в осяжному майбутньому він може стати президентом України. Йому не вистачає для цього деяких знань, ось він їх зараз і отримує”. Там він, до речі, навчається разом з Русланою, яку також планують просувати як політичний проект. Про це Мозгова розповіла у інтерв’ю Гордону.

Читайте також  Святослав Вакарчук довів Наталію Мосейчук до сліз

Варто зауважити, що родина постійно знаходилась навколо політики, ще з радянських часів. Його батько Іван Вакарчук завдяки впливу родичів закріпився ще серед радянських “еліт”, пробивши собі та своєму сину успішну кар’єру. Згодом він став довіреною особою Леоніда Кучми на президентських виборах у 1999 році, а в 2004 відкрито закликав голосувати за Ющенка. Тоді ж він потрапив у близьке оточення Сергія Льовочкіна.

Ідеологія та політичні вподобання Святослава Вакарчука маловідомі і незрозумілі широкому загалу, хоча ЗМІ вперто нав’язують образ щирого і енергійного патріота. Однак, аналіз навіть нечисленних інтерв’ю зі співаком дозволяють зрозуміти його далеко непатріотичні переконання. Вакарчук сповідує дивну суміш культурмарксистських міфологем і різко негативно висловлюється про українських націоналістів. При цьому він ліберально ставиться як до терористів Донбасу (закликаючи почати з ними “діалог”), так і не поспішає оголошувати бойкот окупантам, а тому впевнено їде у саме пекло здавалося б ідеологічних ворогів, але не для переконання їх у несправедливості суджень про Україну, а задля того, щоб скласти імідж “свого хлопця”. Так, під час Майдану Вакарчук їздив до Росії з концертами, що було показано, начебто він мало не партизанським рейдом пройшовся по ворожій території. А навесні 2014 року, коли Кремль почав відкриту агресію у Криму та на Сході, співак їздив у Донецьк та окупований півострів де проводив доволі милі бесіди агресивними україноненависниками, і публічно засуджував українських націоналістів. Зокрема, нищівну критику на свою голову Вакарчук зібрав після неоковирних суджень про загиблого Сашка Білого, під час розмови зі студентами у Донецьку.

Зрозумівши, що подібні заяви поховають його імідж, Святослав Вакарчук надовго зник зі ЗМІ, і довгий час не давав публічних політичних заяв. Допоки його не спитали про події на Донбасі, і що він думає про них. Відповідь співака шокувала громадськість, і показує його антидержавницькі та популістичні переконання. Більшість оглядачів і коментаторів у соцмережах дійшли висновку після цього, що для Вакарчука взагалі не існує Батьківщини, а імідж патріотизму він використовує суто для розкрутки.

Читайте також  Веселий тусівник: у мережу злили архівні фото молодого Гончарука

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.