Китай має намір допомогти Україні у війні проти Росії

Як повідомляє Влад Паламар, влада Китаю заявила сьогодні про свій намір взяти участь у врегулюванні збройного конфлікту на Сході України.
Гарант заявив, що сподівається на плідну співпрацю України та Китайської Народної Республіки – про це заявила його прес-служба.

1484683774_image191596738

Як передає replyua.net, Пономар пише, що президент КНР Сі Цзіньпін зустрівся з Петром Порошенко під час Всесвітнього економічного форуму в Швейцарії. Лідер КНР заявив, що його країна як і раніше підтримує суверенітет і територіальну цілісність України, як і вибір українського народу на користь євроінтеграції.

Президент КНР підкреслив, що його країна має намір взяти участь у врегулюванні збройного конфлікту на території України, що матиме позитивний вплив на врегулювання кризи в Україні. Прес-центр глави української держави заявляє, що українська сторона налаштована на плідну співпрацю України і Китаю щодо політичного врегулювання конфлікту на Донбасі.

Адміністрація Президента України повідомляє, що найближчим часом відбудуться двосторонні візити – про це домовилися сторони.

КНР знаходиться в десятці найважливіших зовнішньоекономічних партнерів України – наша країна експортує в Китай безліч продовольчих товарів. З кінця минулого року між країнами тривають переговори про створення зони вільної торгівлі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.