«Денег нет… и не будет»: у Криму продовжують дерибанити гроші на ремонт доріг і знову підвищують тарифи

Кримчик

У тимчасово окупованому Криму знову підвищують тарифи на комунальні послуги. Ціни зросли на 10-15%. Це вже нікого не дивує…стала тенденція.

Підвищення відбулося попри обіцянки тимчасової окупаційної влади.

Так, газ подорожчав на 10%. На 10% підскочили ціни і на опалення. В середньому за тепло у двокімнатній квартир в Сімферополі тепер треба буде заплатити 1200 рублів (близько 600 гривень). Ще на 15% подорожчала вода.

Ціни на електроенергію зросли приблизно на 15%.

Січневе подорожчання комунальних послуг не останнє. Наступний стрибок тарифів кримчан очікує вже за півроку, а то й швидше.

Тим часом, на фоні підвищення тарифів, кримські дороги знаходяться у жахливому стані. Не зважаючи на нібито щедре фінансування, покриття потріскане та розбите. Виділені кошти, очевидно, розкрадаються («дерибаняться» по повній).

А ще в минулому році підконтрольні еРеФії кримські чиновники рапортували про глобальне оновлення доріг на півострові й піарилися на тлі будівельної техніки. Але виявилося, що роботи доведеться переробляти ‒ ремонту вистачило всього на півроку.

Наприклад, автомобільну дорогу державного значення Р-23 Сімферополь ‒ Феодосія відремонтували влітку минулого року. Але вже зараз зустрічаються великі ями і глибокі тріщини.

«Видно, що дорога «промокає» наскрізь. Як можна було робити дорогу, щоб на асфальтовій дорозі колія була? Вона ж розвалюється вже вся», ‒ обурюється водій авто, який розмістив відео зі свого реєстратора в мережі.

Окремої уваги заслуговує ситуація в Керчі. Тут ремонт федеральної траси спровокував проблеми для жителів міста. На вулиці Генерала Петрова між зупинками «Пошивальникова» і «Палацом піонерів» після ремонту траси утворилася величезна калюжа. Ремонтники не передбачили на трасі зливні каналізації, тому будь-які опади тепер стають «морем» посеред міста.

Читайте також  На Прикарпатті працівники СБУ затримали сепаратиста

І так у більшості містах українського півострова, тимчасово анексованих рашкою. Це – чудова демонстрація суті «руського міра».

Джерела:

http://ua.krymr.com/a/28233242.html

http://24tv.ua/dlya_krimchan_znachno_podorozhchala_vsya_komunalka_promovistyi_tsifri_n770781

http://freecrimea.com.ua

https://crimeaua1.wordpress.com

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: