Воїни духу”: фільм про останні 5 днів оборони Донецького аеропорту

Показ документальної стрічки про Донецький аеропорт розпочинається в кінотеатрах з 19 січня

У Києві показ фільму вібудеться в кінотеатрах “Кінопанорама”, “ім.Шевченка”, “Старт”, “Факел”, “Лейпциг”, “Дніпро” (“Ленінград”),”Флоренція”, “Ліра”.

94680

“Хотів в першу чергу подякувати дівчатам, котрі зняли цей фільм – це Анна Мартиненко та Тетяна Кулаковська і сказати що… пройшло два роки, хотілося б, щоб люди не забували і згадували… бо всі, хто віддав життя за нашу рідну неньку Україну, вони достойні того, щоб про них пам’ятали, допоки ми про них пам’ятаємо – вони живуть серед нас”, – про це в ефірі “5-го каналу” сказав захисник Донецького аеропорту, “кіборг” Андрій “Сєвєр” Шишук.


“Такий фільм зараз, в ці дні, дуже потрібний. Бо як сказав “Сєвєр”, усіх хлопців треба знати і пам’ятати. Звісна річ, у 48 хвилинах ми не змогли, і навіть не ставили перед собою таку мету, показати усіх – це просто не можливо. Цей фільм – це привід. В кожному місті ми просимо кінотеатри, будь ласка, показуйте фільмі залишайте трошки часу для зустрічі з місцевими хлопцями, для зустрічі з місцевими захисниками, навіть якщо у вашому місті не має тих, хто боронив аеропорт, але все одно є захисники України”, – додала співавтор “Воїнів духу” Анна Мартиненко.

94681

Зазначимо, що фільм “Воїни духу” розказаний вустами воїнів, які вижили в епіцентрі бойових дій у новому терміналі ДАПу, рятували побратимів, закривали очі загиблим братам, побували у катівні полону, повернулися і живуть серед нас. Саме від імені воїнів розкривається героїзм і трагедія подій останніх днів, що там відбувались. Для створення фільму було записано більше 70-ти інтерв’ю із захисниками Донецького аеропорту.

Авторами “Воїнів духу” стали Анна Мартиненко та Тетяна Кулаковська, які на власні кошти відзняли фільм. Картина озвучена музикою українських виконавців – Орестом Лютим та Katya Chilly Group. Хронометраж фільму 48 хвилин. Не містить сцен насилля та жорстокості.

Читайте також  Джаред Лето зіграє засновника Playboy

“Воїни духу” – приклад, як залишатись незламними у найважчих доленосних ситуаціях. Після перегляду стрічки жоден громадянин не залишиться байдужим.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.