Смертельна гонка: стало відомо про жахливу загибель російської моделі (відео)

Мешканка Барнаула, модель і танцівниця шоу-балету Марина Яблочкіна загинула в Китаї на картинговій трасі. Дівчина не впоралася з керуванням свого гоночного автомобіля і зіткнулася зі стіною. Про це пише портал Life.

model-1-e1484862628657

Відповідно до джерела, після сильного зіткнення зі стіною Яблочкина втратила свідомість. Як стало відомо пізніше, через потужний удар був зламаний шийний хребець.

За словами медиків, які прибули на місце інциденту, дівчину можна було врятувати. Перш за все, до летального результату призвели неправильні дії тих, хто намагався надати їй першу допомогу. Яблочкину намагалися посадити, надати вертикальне положення, чого категорично не можна було робити без участі “швидкої.

Усього за день до трагедії дівчині виповнилося 28 років. На її особистій сторінці в Instagram опублікований ролик, на якому модель загадує бажання і задуває свічки на святковому торті.

У Китаї Марина Яблочкіна працювала вже шостий рік. Випускниця Алтайської академії культури і мистецтв була учасницею шоу-балету одного з місцевих клубів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.