У екс-учасниці “ВІА Гри” Надія Мейхер-Грановської відмовили ноги

Одна з найяскравіших учасниць “золотого складу” популярної групи “ВІА Гра” Надія Мейхер-Грановська стала героїнею програми “Секрет на мільйон”.

729_486_5882098158ef8

Розмова 34-річної співачки, телеведучої і дизайнера з ведучої скандального шоу, в якому зірки відкривають свої таємниці, Лерою Кудрявцевою вийшов досить відвертий. Екс-виагрянка в ході зйомок відкрила не одну свою таємницю.

Але глядачі програми дізнаються не тільки про страшний діагноз, який поставили лікарі художник, а й про тяжку хворобу її батька і про те, чому старший син Грановської називав мамою не її, а свою бабусю.

Співачка розповіла в студії “Секрету на мільйон” про те, як у віці 17 років у неї відмовили ноги. Тоді лікарі діагностували у майбутньої зірки міжхребцеву грижу, повідомляє “Багнет” з посиланням на один із російських телеканалів. Біль, зі слів Надії, була нестерпною. Але, незважаючи на це вона відмовилася від хірургічного втручання, вирішивши, що сама впорається зі страшною недугою.

Почула Грановська від Кудрявцевої і вельми пікантні питання, наприклад, якого розміру у зірки “ВІА Гри” груди.

“О Боже…”, — відповіла на це пишнотіла українська красуня і розсміялася.

Втім, питання це був поставлений ведучої не просто так, адже колись сама співачка жартувала, що саме сексуальне тріо її взяли не за вокальні дані, а за видатного розміру груди.

Крім того, видатні форми Грановської до цих пір розбурхують чоловіків і незважаючи на те, що співачка давно заміжня і щаслива з чоловіком, якому подарувала трьох дітей, її шанувальники не залишають спроб будь-якими способами добитися уваги екс-віагрянки. У ході зйомок артистка зізналася, що їй регулярно надходять непристойні пропозиції від багатих кавалерів.

“Досі надходять дзвінки від чоловіків. Хочуть зустрітися за гроші”, – зізналася Надія.

Читайте також  “Гроші не мають значення, люди вмирають”: коронавірус убив автора легендарного хіта I Love Rock ‘n’ Roll

Але ось відкриє Грановська свою найголовнішу таємницю — той самий “секрет на мільйон”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.