Насолода для коханого чоловіка: про що думає жінка, коли займається з тобою оральним сексом?

Звичайно класно, коли секс настільки хороший, що голова затуманюється, думки википають, як забутий на плиті чай, і тіло саме знає, що робити. На жаль, у переважній більшості випадків це не так.

67-660x425

Під час сексу жінка думає, причому про самих різних речах. На початку відносин – про те, чи не занадто велика її попа здається тобі в цьому ракурсі. В середині – про те, що непогано б здати в хімчистку улюблений піджак. Зовсім в середині – про новому молодому охоронця з роботи, який посміхнувся їй над сканвордом.

Але є у сексі один епізод, під час якого думки жінки крутяться виключно навколо одного предмета уваги. Мова йде про оральний секс. Це дійство вимагає від жінки майстерності, зосередженості і самовіддачі, а тому думати в цей момент на абстрактні теми (на відміну від місіонерської позиції) досить важко.

От і доводиться думати про те, що, так би мовити, перед очима. Думок на цю тему обмежена кількість, і вони зазвичай повторюються. Власне, їх зараз і перерахуємо (в коментарях можете додати свої).

«Треба було прибрати волосся у хвіст».

Відчувши атмосферу свята, вони виходять з-під контролю і починають лізти в очі і рот, сильно заважаючи процесу.

«Цікаво, а я виглядаю так само безглуздо, як актриси порнофільмів?»

Нікому не хочеться залишитися в пам’яті партнера з широко відкритим ротом і божевільними очима.

«Він застогнав! Я гуру орального сексу! Я незабутня!»

Чоловічі стогони – найкраща нагорода за наші жіночі старання на оральному терені. Хоча від масажу вони теж не відмовилися б. І від каву в ліжко. І від квітів.

«Стеж за зубами, стеж за зубами, стеж за зубами …»

Повір, вона боїться вкусити тебе не менше, ніж ти боїшся, що вона це зробить.

Читайте також  3 літні секс-позиції для тих, хто знемагає від спеки (фото 18+)

«А ну швидко прибери руку з мого потилиці, хам!»

Ти ж не хочеш, щоб у дівчини стався блювотний позив – спочатку в прямому сенсі, а в перспективі і на оральні забави в цілому – руки геть!

«Варто чіпати його за мошонку? Мабуть, спробую».

Так, він не реагує. Стиснути сильніше? Здається, скрикнув, причому від болю. А тепер, здається, сміється, тому що лоскотно. Гаразд, нехай мошонка живе безтурботно – абсолютно незрозуміло, що з нею робити. Зупинюся на головному.

«Сподіваюся, ти відплатиш тим же»

Ти ж не думаєш, що це альтруїстичний порив? Зрозуміло, я розраховую на відповідний жест.

«Ну коли ти вже?»

Ні, серйозно! Звичайно, вона тебе і все таке, але скільки можна?! Ти навіть вже пару раз стогнав так, як ніби все життя пролетіла у тебе перед очима, але ми все ще в процесі. Можна, звичайно, сказати «Вибач, друже, я втомилася», але це неспортивно. Адже ми, жінки, перфекціоністки і воліємо все доводити до кінця!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.