Стався неймовірно жахливий випадок… Мертвий хлопець лежав на ній прямо в класі… (фото)

У житті юної Лейсі наступив найщасливіший час. З легковажного підлітка дівчині кортіло перетворитися в сильну і освічену жінку, яка допомагає іншим. Але попереду її чекало страшне випробування.

lejsi5-e1485553152465

Лейсі Скроггінс, дочка священика з Орегона, США, була типовим підлітком. Вона обожнювала футбол, вболівала за улюблені команди, ходила до церкви.

Вільний час вона проводила зі своїм конем Такер, за яким доглядала ще з дитинства.

Лейсі подобалося дбати про оточуючих, тому вона працювала волонтером в одному з будинків для літніх, допомагаючи людям похилого віку, самотнім родичами, знову повернути радість у життя.

Незабаром дівчина поступила в медичний коледж, вона мріяла стати хірургом і рятувати життя інших людей.

Але на четвертий день занять сталася жахлива подія. Під час уроку Лейсі і її однокурсники раптом почули постріл. Через хвилину в клас увірвався студент на ім’я Кріс Харпер-Мерсер і тут же двічі вистрілив з рушниці в стелю. Втекти, правильно зреагувати або просто зрозуміти, що трапилося, ні у студентів, ні у професора просто не було часу. Викладач негайно втратив свідомість, і стрілок направив рушницю на своїх однокурсників.

Лейсі лягла на підлогу, думаючи про себе, що цей кошмар ніяк не може бути реальністю. Вбивця тим часом почав питати студентів, чи були вони християнами. Відповіли «так» негайно вмирали. Лейсі в ту ж мить усвідомила загрозу для свого життя, як раптом чиєсь тіло впало біля неї. Це був Тревін Анспах, колишній однокласник, застрелений секундою назад.

Пізніше доньці священика було занадто складно описувати події – самий лише спогад про те, що трапилося доводив її до сліз.

Батько, пастор Ренді Скроггінс, описав все своїми словами: «Вона відчула, як впало його тіло. Він лежав поруч, трохи попереду неї. Потім вона побачила його кров, що тече прямо їй під руки. Хлопець намагався підповзти ближче, залізти на неї, закриваючи своїм тілом ».

Читайте також  Соцмережі гудуть: Начальник патрульної поліції Львівщини публічно подарував своїй дівчині перепустку (ФОТО/ВІДЕО)

Ренді продовжив: “Вона почула, як стрілець підійшов до неї і сказав« вставай! »

Вона завмерла. Кріс запитав, вказуючи на Лейсі: «Вона мертва?»

Йому відповіли: «Я не знаю».

Вбивця пройшов далі, застреливши когось іншого.

«Кров того хлопця, Тревіно, врятувала життя моєї дочки, – каже батько. – Я знаю, що цей хлопець назавжди залишиться героєм для нашої сім’ї ».

В останні секунди свого життя Тревін не перестав думати про життя ближнього. Його останній подих, остання крапля крові врятували Лейсі.

Ренді Скроггінс розповів матері Тревіно про його героїчний вчинок. Жінка відповіла йому лише одне: «Я хочу, щоб ти любив свою дочку, обіймав і цілував її кожен день. У нас якийсь особливи зв’язок. Кожен раз, коли ти обіймаєш свою дитину, я відчуваю, ніби мій син знову в моїх обіймах ».

Через деякий час Лейсі вдалося повернутися до нормального життя. У вихідні мама і сестри водили її в салон краси, на манікюр. Після пережитої трагедії дівчина намагається якомога більше часу проводити зі своїми коханими.

Дівчина і її однокурсники відновили навчання, зі здриганням згадуючи той день, коли в їхній клас увірвався вбивця, згадуючи загиблих друзів.

Як виходить, що в одному місті, за однією партою виявляються і вбивця, і герой? Чому один вирішує вбивати, а інший на останньому диханні рятує чуже життя? Коли-небудь ця історія напевно стане сюжетом для фільму. Але вже сьогодні вона надихнула дуже багатьох.

lejsi4-e1485553108496

lejsi3-e1485553081248

lejsi2-e1485553050687

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.