Побити не можна зв’язати: як практики БДСМ впливають на ваші стосунки!

Рано чи пізно будь-яка, навіть сама міцна пара, починає відчувати брак яскравих відчуттів. Побут і рутина здатні легко вбити романтику, і ті, хто хоче врятувати свої відносини, йдуть на різноманітні хитрощі, наприклад, спробувати БДСМ.

46

Всупереч розхожій думці, людей, бажаючих збагатити свої ігри елементи БДСМ, досить багато, і, до того ж, жінок серед них ніяк не менше, ніж чоловіків. І цьому є просте пояснення – у наш час кількість жінок, що займають серйозне становище в суспільстві та діловому житті, практично зрівнялася з кількістю чоловіків, і багато представниць «слабкої статі» прагнуть хоча б в ліжку відчути себе слабкими і беззахисними». Однак, не варто думати, що ролі у БДСМ-іграх діляться по соціальному і/або гендерною ознакою – вони не мають абсолютно ніякого відношення до фантазій.

Величезна кількість сексуальних проблем у відносинах пов’язано з тим, що партнери за якихось причин не можуть (або не хочуть) реалізувати свої фантазії у ліжку. І незважаючи на стереотипи, БДСМ-розваги зі своїм постійним партнерам відмінно зближують і роблять відносини набагато міцніше – втім, як і будь-яке нестандартне спільне проведення часу.

Не варто сприймати поняття БДСМ як спричинення болю нещасного проти його волі – вся суть таких відносин будується на взаємній згоді, і ніхто не бажає завдати реальної шкоди партнеру. Для того, щоб убезпечити гру, створено величезну кількість іграшок, розумне і правильне застосування яких зводить до мінімуму ймовірність заподіяння шкоди здоров’ю. а якщо ви не бажаєте купувати ці іграшки, якщо розваги такого роду на постійній основі вас не цікавлять – в такому випадку має сенс відвідати БДСМ-готель – заклад зі спеціально обладнаними кімнатами – студіями, з повним набором іграшок, які можуть стати в нагоді в процесі гри.

Читайте також  Як покращити секс: лікар назвав 10 лайфхаків

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.