Органи соцзахисту у Франківську перевірять майже 40 тисяч одержувачів субсидій. ВІДЕО

Українці, які оформили субсидію для оплати комунальних послуг, тепер будуть змушені відзвітувати за кожну копійку власних доходів. І у тих випадках, коли дані про доходи не збігатимуться із офіційно поданою у деклараціях інформацію, – субсидію заберуть.
444444444444444444444444_3c1b8
Майже 40 тисяч франківців отримують субсидії. Перевірка, звісно, буде, кажуть у департаменті соцполітики виконавчого комітету. Органи соціального захисту вже зараз збирають інформацію про доходи та майно. Утім, поки відсутній єдиний реєстр отримувачів пільг та субсидій по всій Україні, йдеться у сюжеті ОТБ “Галичина”.

Мінфін отримав змогу легко визначити, чи приховала людина правду про власні доходи: для цього моніторять банківські рахунки громадян та дорогі покупки. Однак такого контролю поки не можуть здійснити працівники Мінсоцполітики.

Франківці не проти контролю за нарахуванням субсидій. Нарікають на заплутану систему нарахування та розбіжності у платіжках. Перевірятимуть не лише одержувачів субсидій, але й пенсіонерів та отримувачів соціальної допомоги.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.