Через нещасний випадок на гірськолижному курорті одна з лижниць померла, не виходячи з коми

Близько двох тижнів тому на відомому гірськолижному курорті трапився нещасний випадок — на лижній трасі зіткнулися дві лижниці, внаслідок чого одна з них отримала численні переломи та була доставлена у реанімаційне відділення Надвірнянської районної лікарні. Весь цей час потерпіла перебувала у комі, а сьогодні дівчина померла.

yak-navchitisya-yizditi-na-girskih-lizhah_148596353123

Як повідомили у Надвірнянському відділі поліції ГУНП в Івано-Франківській області, потерпілою виявилася молода жителька Закарпатської області, була одружена, мала дітей. Дівчина перебувала у дуже тяжкому стані і доставити пацієнтку на лікування в обласну клінічну лікарню чи в інший лікувальний заклад не було змоги, так як дівчина була нетранспортабельна.

Інша дівчина, яка катаючись на лижах, заїхала у потерпілу, також була не з Прикарпаття. Проте вона не постраждала.

За даним фактом Надвірнянським відділом поліції було порушено кримінальне провадження за ч. ст. 121 ККУ, проте справу передали до відділення поліції у Яремче.

Слід зазначити, що гірськолижний спорт прирівнюється до екстримальних видів спорту. І кожен лижник чи сноубордист повинен усвідомлювати усі ризики і небезпеку пов’язані з цим.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.