Суперфіналіст вокального шоу “Голос. Діти 3” заспівав в дуеті з франківською співачкою у новому кліпі. ВІДЕО

 

Завершена робота над піснею, яку виконали дуетом суперфіналіст вокального шоу “Голос. Діти 3” Влад Фенічко та учениця Школи розвитку сучасних мистецтв “Star Team” Юля Радчук.

maxresdefault_148593609075

Познайомилися юні співаки під час участі у відомому вокальному проекті, адже опинилися в команді українського співака, танцюриста, композитора та автора пісень MONATIKA.

«На проекті я отримав великий досвід, можна сказати, знайшов сім’ю. Ми усі дуже подружилися. Зовсім не було конкуренції, усі підтримували один одного. Хотіли, щоб виграв найкращий співак, але не сперечалися між собою, дружили з усіма і підтримували кожного», — розповідає Влад Фенічко.

Пісню для Юлі та Влада написала викладач школи “Star Team” Ольга Борин. Вона зізнається, що її надихнули стосунки між юними закоханими.

«Перше кохання — завжди є дуже особливим. Тому я написала романтичну, ніжну пісню про чисту, світлу любов. Її герої мріють, щоб їхня половинка усе життя була поряд. У цій пісні мені хотілося відтворити усі світлі моменти першого почуття».

Юля Радчук каже, що музичні досягнення Влада є великою гордістю як для його батьків, так і для неї самої: «Під час проекту багато фанів просили нас заспівати в дуеті. Тому пісня стане для них подарунком. Тема першого кохання є актуальною для нас, підлітків. Після того, як почуємо відгуки слухачів, можливо запишемо ще одну пісню. А поки що цікаво почути враження фанів про нашу першу спробу заспівати в дуеті».

Аранжування пісні зробили Євгеній Чичановський та Роман Калин. А режисер Андрій Снімщиков зняв для юних співаків відеокліп.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.