“Розумники”: у ЗОШ №26 першокласники навчаються швидше з використанням інноваційних технологій. ВІДЕО

Інтерактивна дошка і по два планшети на кожній парті. Майже півроку франківські першокласники навчаються за мультимедійними підручниками. На такий інноваційний експеримент від столичних новаторів погодилася наразі лише одна школа у місті – №26.
heres-what-cyber-security-experts-teach-their-kids-about-the-internet

Ефект від програми “Розумники” місцеві педагоги вже оцінили. Переконались: граючись дітям легше навчатися.

Вирішувати задачі чи складати речення з допомогою комп’ютерів із музичним супроводом та казковими героями значно цікавіше і веселіше. У цьому переконалися і самі “розумники”.

Ігри мотивують дітей – розвивають логіку, пам’ять та креативне мислення. Тож проект “Smart Kids” (“Розумні діти”) погодило профільне міністерство. Використання цих навчальних програм також “розумне” – разом з індивідуальними заняттями робота з комп’ютерами у першачків займає не більше 15 хв. на день. До того ж без жодних оцінок діти стають успішними.

Адаптувалися до нової системи навчання близько двох тижнів.

Із трьох початкових класів у школі №26 за програмою “Smart Kids” навчаються лише два. Не всі батьки погодились на експеримент. Попри чимало плюсів, у проекту є великий мінус – фінансові затрати – до 10 тисяч гривень на одного першачка.

Проект “Розумники” – мультимедійне навчання у початковій школі – у Франківську презентували у червні 2016 року.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.