10 хитрощів, про які має знати кожен користувач WhatsApp

У цій статті ми розповімо вам про корисні функції WhatsApp, які допоможуть вам оптимізувати роботу в одному з найпопулярніших месенджерів.

whastapp-e1486236222178

WhatsApp – один із самих популярних месенджерів, яким користуються мільйони людей по всьому світу. Однак, незважаючи на таку популярність, багато користувачів не знають всіх можливостей WhatsApp. А серед них, до речі, є дуже корисні, які дозволять вам забезпечити конфіденційність і безпеку свого облікового запису, позбавлять вас від дратівливих звукових сповіщень і т. д. Про деякі подібні можливості WhatsApp ми сьогодні і поговоримо.

1. Конфіденційність. Перейдіть в меню «Налаштування» – «Аккаунт» – «Налаштування». Тут ви можете налаштувати видимість персональних даних: фото профілю, статусу і останнє відвідування. Якщо ви хочете, щоб ця інформація не була доступна будь-кому, то виберіть пункт «Ніхто».

2. Блокування користувача. У всіх нас час від часу виникає необхідність внести якогось користувача в чорний список. Щоб зробити це в WhatsApp, перейдіть в меню «Налаштування» – «Аккаунт» – «Налаштування» – «Заблоковані». Натисніть на іконку в правому верхньому куті, і ви побачите список всіх ваших контактів. Виберіть з них ті, які хочете заблокувати.

3. Вимкніть автоматичне скачування медіа. Відключити цю функцію буває особливо корисно в роумінгу, так як ваш мобільний оператор може стягувати з вас значну плату. Перейдіть в меню «Налаштування» – «Налаштування чату» – «Автозавантаження медіа». Ви знайдете три варіанти: «Мобільна мережа», «Wi-Fi» і «В роумінгу». Перейдіть в кожен з цих пунктів і зніміть галочки навпроти «Зображення», «Аудіо» і «Відео».

4. Управління звуковими повідомленнями. Перейдіть в «Налаштування» – «Повідомлення». Тут ви можете відключити звукові оповіщення (наприклад, звуки в чаті або особистий тон дзвінка), які дратують вас або в яких ви просто не відчуваєте необхідності.

Читайте також  За комунальні землі Івано-Франківської громади користувачі мали сплатити майже п'ять мільйонів гривень

5. Перехід на новий номер мобільного. Якщо у вас нова SIM-карта, це зовсім не означає, що вам потрібно заводити новий аккаунт в WhatsApp. Все набагато простіше. Перейдіть в «Налаштування» – «Аккаунт» – «Змінити номер». Підтвердіть ваш старий номер, введіть свій новий номер, і все готово.

6. Створення резервних копій повідомлень. Дуже корисна функція, яка дозволить вам не втратити важливу інформацію. Перейдіть в «Налаштування» – «Налаштування чату» – «Створення резервної копії чатів».

7. Відновіть видалені повідомлення. Неважливо, чому були видалені повідомлення – в результаті якого-небудь збою або просто по вашій необережності. Головне, що в більшості випадків вилучені повідомлення можна відновити. WhatsApp автоматично створює резервні копії щодня і зберігає їх на MicroSD-карті вашого телефону. Так що видаліть, а потім повторно встановіть WhatsApp. Мессенджер запропонує вам відновити історію повідомлень, і все, що вам потрібно зробити, – це натиснути на кнопку «Відновити».

8. Захистіть WhatsApp паролем. Деякі речі не призначені для сторонніх очей, одна з таких речей – ваше листування в WhatsApp. Якщо ви знаєте, що хто-небудь з ваших друзів або членів сім’ї любить ритися в ваших особистих повідомленнях, то найкраще рішення – захистити WhatsApp паролем. Є програми, які допоможуть приховати вашу переписку від сторонніх очей. Наприклад, ChatLock.

9. Надсилайте файли будь-якого типу. WhatsApp має обмеження по відправці файлів. Ви можете відправляти тільки певні типи файлів, і до того ж вони не повинні перевищувати 15 МБ. Але є спосіб, за допомогою якого можна обійти це обмеження. Скачайте додаток CloudSend, завантажте за допомогою нього необхідний файл, скопіюйте посилання та відправте її своєму другові. Коли ваш друг перейде по посиланню, він зможе завантажити файл без будь-яких обмежень.

Читайте також  Ведучі ”Євробачення-2017″ із гопаком та сопілкою колоритно відкрили другий півфінал “Євробачення-2017” (фото, відео)

10. Позбавтеся від непотрібних файлів. Якщо ви часто користуєтеся месенджером, то пам’ять вашого смартфона напевно забита фото і аудіо, отриманими колись через WhatsApp. Додаток WCleaner for WA допоможе вам позбавитися від завалялися непотрібних файлів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.