Агресивний ротвейлер тероризує мешканців двору по вулиці Івана Павла ІІ

Агресивний ротвейлер тероризує мешканців двору по вулиці Івана Павла ІІ

rotv

Про це у групі Комуналка ІФ повідомила дописувачка Iryna Boichuk Stavychna:

“Доброго вечора всім Комунальникам ,а особливо пану Mykhailo Smushak та пану Руслан Марцінків.
Хочу від вас почути відповідь на певну ситуацію. Бо нема вже сил стримувати емоції.
Сьогодні повертаючись з магазину,заходжу у свій двір (Івана Павла ІІ 22-20-18).
Вже не вперше натрапляю на зграю дворняжок,які вже місяць гасають за ‘гуляючою’ собацюньою і її бідолаху гвалтують. Та все б нічого якби в їх зграю час від часу не приходив здоровенний ротвеллер. Для тих хто не знає це агресивний бійцівський пес.
Так от,він гавкає на тих псів,відбиває у них ‘дівчинку’. Гавкає на людей,які мимо проходять. І це вже не вперше. Я з дитиною в під’їзд не могла якось зайти бо він сидів під дверима.
Цей песик чійсь.бо на ньому є ошийник. Чи то він втік,чи то хтось неадекватний просто його спускає гуляти,я не знаю…Але пес точно домашній. Він доглянутий,з блискучою шерстю,розгодований.
Серед ‘собачників’ його не знають,бо сама маю собаку і ніколи на людину з таким псом не попадала,і ніхто з наших теж.
Так до чого я ж веду…Я не одноразово дзвонила в поліцію,на що вони кажуть,що поки нема загрози людському життю то вони нічого не робитимуть. Давали номери на які я дзвонила,а там тишина. Писала в “дім сірка” і там теж глухо.
І от сьогодні,о диво,попався адекватний поліцейський,і направив патруль у наш двір.
Я вже зайшла додому,коли мені дзвонять. Мол що вони приїхали,побачили,зафіксували,повідомили певні організації.
Самі нічого такого робити не можуть бо нема ні обладнання ні навиків. А певна організація – це той самий ” дім сірка”. Де працюють виключно волонтери.і сьогодні субота . Тобто ніхто не приїде. А як не будуть мати ресурсів то взагалі не приїдуть.
І нарешті мої запитання: як ви ,панове,будете реагувати ,якщо одного прекрасного вечора ті песики відгризуть комусь ногу? Самі будете оплачувати лікування людям? Чому в місті нема спеціальної організації,яка цим займатиметься?
Тільки не говоріть ,що нема грошей. На тисячі листівок ,рекламок, медіа реклами,утворення цілих списків місць де можна ‘собачникам’ вигулювати своїх улюбленців гроші знайшлися. Так тепер піднапряжіться і проведіть грандіозну компанію по збору коштів на організацію,яка відловлюватиме таких псів. ЯКІ СТВОРЮЮТЬ ЗАГРОЗУ ЛЮДСЬКОМУ ЖИТТЮ!!” – пише жінка

Читайте також  В Івано-Франківську біля міського озера ротвейлер покусав жінку

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.