7 правил сексу по дружбі

Існують певні правила, яких потрібно притримуватися для того, щоб не обтяжувати стосунки без зобов’язань.
Пропонуємо вам кілька з них.

67-660x425

Не залишайтеся на ніч. Також не слід дозволяти залишатися на ніч партнеру. Усілякі там романтичні дрібнички, типу побачень, спільних кавувань або шопінгу залиште для тих, з ким хотіли б починати стосунки.

Не контролюйте. Контроль буде розцінюватися як спроба захоплення особистої території. Ніяких ревнощів, претензій та незадоволення. Є лише одни спільний інтерес – сексуальний.

Дотримуйтеся межі. Такий тип дружби базується лише на обопільному бажанні та фізіологічних потребах. Не намагайтеся проявляти турботу або переживання. Вони не мають ставати на заваді насолоді.

Не забувайте про любов. Секс без зобов’язань не має стати на заваді прагненню побудувати сім’ю. Головне чітко розділяйте справжні почуття та сексуальний потяг.

Захищайтеся. Безтурботний секс може стати причиною сотень турбот. Пам’ятайте про це. Ніколи та ні в якому разі не відмовляйтеся від контрацептивів, адже ви не можете бути впевнені в тому, що саме ви – єдина сексуальна розвага партнера.

Контролюйте свої почуття. Якщо ви не плануєте перетворити розвагу в тривалі стосунки, притримуйте свої почуття. Іноді достатньо перейти межу, щоби все зруйнувати.

Зберігайте таємницю. Ваші сексуальні втіхи стосуються лише вас. Не потрібно про них розповідати друзям або рідним. Для чого потім довго й нудно пояснювати, що між вами нічого немає, ну майже нічого.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.