На Франківщині чоловік підвіз дівчину-вбивцю і залишився без телефона

До місцевих поліцейських звернувся 29-річний житель обласного центру, який повідомив, що в нього викрали мобільний телефон.

У поліції чоловік розповів, що повертаючись додому на своєму автомобілі, він підібрав у дорозі незнайому жінку-пасажирку, яку він підозрює у викраденні у нього мобільного. Заговорившись із незнайомкою, чоловік не помітив як зловмисниця, виходячи з авто, прихопила з собою його мобільний телефон “Doogee X-5″ вартістю близько 1600 гривень, повідомляє прес-служба ГУ НП в Івано-Франківвській області.

Завдяки оперативності правоохоронців та за описом її зовнішності, особу крадійки було встановлено. Нею виявилась 29-річна жителька Калуського району, яка в минулому притягалася до кримінальної відповідальності за вбивство через необережність. Викрадений мобільник вилучено та післяпроведення всіх слідчих дій буде повернуло законному власникові.

За фактом крадіжки проводиться досудове розслідування (ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України). Крім того, вирішується питання про оголошення підозри у скоєнні злочину.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.