До весілля ні-ні: наймолодший мільярдер планети відмовив нареченій-моделі Міранди Керр в сексі до шлюбу (фото)

Красуня-співачка, не раз потрапляла в різні рейтинги найсексуальніших жінок планети, зробила несподіване зізнання: у Міранди Керр вже два роки не було сексу.

Пара разом вже два роки, але далі поцілунків і обіймів справа не йде.

Miranda Kerr on the red carpet at the 2016 Vanity Fair Oscar Party held at the Annenberg Center in Beverly Hills, California, Sunday February 28, 2016.

 

Міранда Керрі не раз потрапляла в різні рейтинги найсексуальніших жінок планети.

Красуня-співачка, не раз потрапляла в різні рейтинги найсексуальніших жінок планети, зробила несподіване зізнання: у Міранди Керр вже два роки не було сексу. І це при тому, що у 33-річної манекенниці є наречений — 26-річний творець мобільного додатку Snapchat Еван Шпігель, мільярдер і цілком симпатичний хлопець. Пара разом з 2015-го, причому вже рік як живе під одним дахом. У липні минулого року закохані оголосили про заручини, і майбутнім влітку збираються піти до вівтаря. У чому підступ?

Як зізналася Вона в інтерв’ю журналу «The Times», Еван дотримується суворих поглядів. Тому вони відмовилися від сексу до шлюбу. За всі роки, які пара провела разом, у них нічого не було, крім поцілунків і обіймів, передає Ukr.Media.

– Він дуже традиційний, – розповіла Керр.

Під час інтерв’ю Вона зізналася, що не користується протизаплідними засобами. Журналіст негайно поцікавився: чи не означає це, що модель планує знову стати мамою і намагається завагітніти?

– Не зараз. Лише коли ми одружимося, – відповіла манекенниця.

А коли співрозмовник запитав, чи є у пари секс, Міранда чесно зізналася: немає.

– Ми не можемо… Ми чекаємо, – додала вона.

 

Міранда і Еван разом два роки.

Рік тому Міранда розповідала, що Еван, який, до речі, вважається наймолодшим мільярдером планети, веде себе не по роках розважливо.

Читайте також  Очільник ВООЗ закликав світ готуватися до нової пандемії

– Йому всього 25 років, але він веде себе так, ніби йому 50, – говорила вона. – Він не ходить на вечірки. На пляж він йде з ноутбуком і там працює. Він завжди вчасно повертається додому. Ми рідко виходимо кудись вечорами — зазвичай ми вечеряємо вдома і рано лягаємо спати.

33-річна Міранда на сім років старше свого нареченого. За її плечима — шлюб із зіркою «Піратів Карибського моря», популярним голлівудським актором Орландо Блумом, від якого вона виховує сина Флінна. Хлопчику зараз шість років. До речі, Блум дотримується менш традиційних поглядів, ніж нинішній обранець моделі: коли Орландо і Міранда зіграли весілля в 2010 році на одному з карибських островів, наречена була вже в положенні. Через три роки подружжя розлучилася: сімейне життя не витримала їх дуже напружених робочих графіків.

 

За чутками, весілля красуні і мільярдера призначена на літо.

З Шпигелем Міранда почала зустрічатися в червні 2015 року. Спершу модель не ставилася до їхніх відносин серйозно, і навіть не відразу познайомила нового обранця з сином Флінном. Однак поступово пара перестала ховатися і почала разом виходити в світ. А в кінці 2015 року закохані з’їхалися і стали жити під одним дахом.

Шпігель заробив свій статок на популярному месенджері Snapchat. Разом з однокурсниками Боббі Мерфі і Реггі Брауном Еван придумав його в межах своєї курсової роботи під час вивчення дизайну в Стенфордському університеті. Ідея виявилася настільки плідною, що в 2012 році Шпігель закинув навчання і впритул зайнявся розкручуванням месенджера. Зараз його стан оцінюється в 2,1 мільярда доларів (за даними Forbes). Втім, і наречена у нього не без приданого: Міранда неодноразово входила в десятку найбільш високооплачуваних моделей планети. У 2013 році вона посіла друге місце в рейтингу Forbes з доходом в $7,2 млн.

Читайте також  100-й “Шлюб за добу”. У міському парку Калуша одружився ветеран АТО. ФОТО

 

Міранда Керр – одна з найбільш високооплачуваних моделей планети.

Після розриву з Блумом у 2014 році Міранда деякий час зустрічалася з австралійським мільярдером Джеймсом Пакером, однак той незабаром проміняв її на співачку Мерайю Кері. Що цікаво, оточення Мераї розповідало, що у Джеймса Пакера і співачки… теж не було сексу. Хоча пара півроку жила разом в одному будинку. Правда, ініціатива на цей раз виходила від дами — мовляв, Мерайя така консервативна, що не дозволяє собі секс до весілля. У підсумку до вівтаря справа так і не дійшла: Пакер і Керрі зі скандалом розлучилися минулої осені.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.