Водій івано-франківської маршрутки силоміць виштовхав учня, бо той хотів проїхати безплатно (ВІДЕО)

Водій міської маршрутки №44 довго сперечався зі школярем, який хотів проїхати за пільгами, після чого почав силою витягувати його з салону. 

Хлопець зайшов до маршрутки і сказав водієві, що у нього є учнівський квиток, який дозволяє школярам їздити безкоштовно. Однак, маршрутника такий аргумент не переконав, і він почав сперечатися. Просив показати йому закон, згідно з яким хлопець має право не платити. Очевидно, подібні конфлікти з цим водієм виникають вже не вперше, бо інший хлопчина сказав, що вже показував йому цей закон минулого разу. Ігноруючи докази учнів, водій почав виганяти хлопця силоміць.

Маршрут №44 в місті Івано-Франківськ зараз належить перевізнику ТзОВ «Корида-транс» і їздить за маршрутом «Обласна лікарня – вулиця Дудаєва». Варто зазначити, що аналогічна історія вже траплялася з цим перевізником: раніше мати скаржилась в Мережі, що водій маршруту №41 вигнав її сина з маршрутки, не дозволивши проїхати безкоштовно, хоч закон і дозволяє учням їздити за пільгами з 9:00 ранку до 19:00 вечора, крім вихідних і канікул.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.