Андрія Подільського відсторонили з посади керівника ГО «Правий сектор Прикарпаття»

В зв’язку із ситуацією, що виникла під час похорону друга «Семена», з розповсюдженням листівок із Некрологом – з однієї сторони та заяви під назвою «Правий сектор» залишається організованою силою українського народу» – з іншої, а саме звинуваченнями про розміщення банківських реквізитів ГО «Правий сектор – Прикарпаття» та карткового рахунку на ім’я Мартинов В.Є. в нижній частині, нібито з метою збору коштів, не відповідає дійсності, оскільки нижня частина з реквізитами та контактними даними є невід’ємною частиною будь-якого документу чи поліграфічного видання Івано-Франківського обласного осередку НВР «Правий сектор».

993617_214799625337407_8778463_n

Про це сказано у заяві Правого сектору, яку розповсюдила прес-служба організаці.

“В зв’язку з тим, що на листівці із Некрологом також було розміщено заяву «Правий сектор» залишається організованою силою українського народу», повідомляємо, що розміщення даної заяви було недоречним в даній ситуації, а також те, що дану листівку було розроблено Андрієм Подільським без відома обласного штабу НВР «Правий сектор».

Сьогодні, 24.01.2015 р., відбулися збори Івано-Франківського обласного штабу та районних керівників НВР «Правий сектор», де було доведено рішення Центрального Проводу НВР «Правий сектор» відсторонити Андрія Подільського з посади керівника ГО «Правий сектор – Прикарпаття» і політичної партії та вивести з Івано-Франківського обласного штабу. На його місце призначити т.в.о. Масевича Романа.

Також Андрія Подільського зобов’язано надати пояснення з вищенаведеного факту перед родиною та побратимами загиблого «Семена». Приносимо вибачення за непорозуміння і ще раз висловлюємо глибокі співчуття родині та побратимам Героя України друга «Семена»”, – йдеться у заяві.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: