Вартість оновленого перехрестя в Івано-Франківську обійдеться в 10 мільйонів (ФОТО)

Згідно проекту, який сьогодні презентували, на новому перехресті вулиць Галицької, Горбачевського та Калуського шосе (район АС-2) встановлять 115 дорожніх знаків та облаштують нові зупинки для громадського транспорту.

За словами директора департаменту житлово-комунальної політики та благоустрою міста Михайла Смушака, цього року буде проведений тендер і можливо ремонтні роботи там розпочнуться ще у 2017 р. Кошторисна вартість проекту 10 мільйонів.

«Останні роки ми багато уваги приділяємо тому, щоб не просто робити нові речі у місті, а робити їх у відповідності до всіх міжнародних стандартів, робити не так, як робили раніше, а так, як роблять у багатьох передових європейських країнах», – зазначив Михайло Смушак.

Проект майбутнього перехрестя також оглянув керівник Патрульної поліції Івано-Франківська.  Дмитро Михалець зазначив: «Проекти я бачив, мені сподобалися. Ми бачили в Європі подібні проекти і знаємо, що це працює і принесе свій результат. А для нас найважливіше, щоб нове перехрестя було безпечніше для руху, був менший ризик дорожньо-транспортних пригод та зменшилася кількість постраждалих».

Нагадаємо, що минулого тижня в Івано-Франківську презентували оновлений вигляд міського озера.

Проект реконструкції перехрестя вул. Галицька – Горбачевського – Калуське шосе from Назарій Рогів

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.