У Харкові вітчим до смерті побив 6-річну дівчинку, а потім сказав, що на неї впав телевізор

У Харкові вітчим побив 6-річну доньку, а після смерті дитини сказав, що на неї впав телевізор, повідомила в п’ятницю, 17 лютого, прес-служба прокуратури Харківської області.

Вранці 16 лютого у Новобаварському районі Харкова батьки викликали «швидку», оскільки на дівчинку впав телевізор. За словами сім’ї, дівчинка була сама в кімнаті та випадково потягнула на себе телевізор. Відтак, зі слів батьків, нібито внаслідок нещасного випадку техніка впала на дитину.

Проте за попередніми висновками експертів стало зрозуміло, що причиною смерті не міг бути телевізор, адже на тілі дитини виявили синці кількаденної давнини.

«Уже в перші години слідства ми встановили, що причиною смерті дитини стало жорстоке побиття. Вітчим побив доньку. Свої дії він пояснив тим, що “вона погано поводилася”. Увесь цей час дівчинці було зле, проте батьки не викликали лікарів та не надавали їй медичну допомогу», – повідомили у прокуратурі.

Наразі перевіряється інформація про те, що чоловік систематично вживав наркотики. За словами співмешканки, він ніде не працював, постійно бив її та дітей.

Крім померлої, у сім’ї є спільна дитина – 2-річна дівчинка.

Вітчима затримали, прокуратура готує клопотання до суду, в якому порушить питання щодо тримання його під вартою на час проведення розслідування. Максимальна санкція статті передбачає довічне позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.