Samsung поверне до життя скандальні смартфони Galaxy Note 7

Південнокорейська компанія Samsung Electronics може відновити продаж скандальних смартфонів Galaxy Note 7 щоб мінімізувати збиток від їх відкликання, повідомляє видання Zdnet з посиланням на корейські ЗМІ. Цей аукціон може початися вже в червні.

При цьому компанія має намір зменшити ємність батареї від 3500 мАг до 3000-3200 мАг. Пристрої будуть продаватися в основному в Індії, В’єтнамі та інших ринках, що розвиваються, а також можливо в самій Південній Кореї.

Як зазначає видання, продаж відремонтованих телефонів, крім мінімізації збитку, також дозволить Samsung уникнути сплати штрафу за нанесення шкоди навколишньому середовищу Раніше компанія оголосила, що 98% з більш ніж 3 мільйонів проданих Galaxy Note 7 були повернуті. Через вибуховість смартфонів Samsung втратив 17 млрд доларів.

Як відомо, Samsung представив Galaxy Note 7 на початку серпня 2016 року і початку його продажу в Південній Кореї 19 серпня. Тоді смартфон назвали одним з кращих телефонів на базі Android. Однак на початку вересня компанія була змушена призупинити реалізацію цих смартфонів по всьому світу і відкликати 2,5 млн вже проданих пристроїв через повідомлення про їх займання. Samsung спочатку оголосив про обмін Galaxy Note 7 на оновлені смартфони, в яких, як передбачалося, був усунутий дефект акумулятора. Однак повідомлення про випадки загоряння навіть оновлених пристроїв змусили компанію повністю припинити виробництво і продаж смартфонів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.