У Франковому університеті для першокурсників запровадили онлайн-систему вибору дисциплін

У Львівському університеті імені Івана Франка для студентів 1-го курсу запроваджена онлайн система вільного вибору дисциплін гуманітарної та соціально-економічної підготовки. Систему розробив студент факультету прикладної математики Зварич Андрій.

Покрова інструкція:

Зайди на сайт вибіркових дисциплін за адресою http://194.44.198.79 та обери для вивчення дисципліни з переліку запропонованих.

При першому вході в систему вільного вибору дисциплін студент (денної/заочної форми навчання) у блоці Дисципліни має можливість ознайомитися з переліком вибіркових дисциплін, визначених за семестрами,  їх описом та подати адресу своєї електронної пошти для зворотного зв’язку. Після ознайомлення обрати одну вибіркову дисципліну з пропонованого переліку на 3 семестр та одну дисципліну на 4 семестр 2017/2018 навчального року.

Обсяг кожної вибіркової дисципліни становить 3 кредити, що включає 16 годин лекційних занять, 16 годин практичних та 58 годин відведених на самостійну роботу для денної форми навчання. Для заочної форми навчання обсяг вибіркової дисципліни становить 3 кредити, 10 годин аудиторних занять і 80 годин на самостійну роботу. Форма підсумкового контролю – семестровий залік у кожному семестрі. Вибіркову дисципліну «Фізичне виховання» обирають студенти тільки денної форми навчання.

Процедура вільного вибору дисципліни передбачає 2 етапи:

  • І хвиля реєстрації починається з 24 лютого 2017 року та завершується о 12.00 6 березня 2017 року;
  • ІІ хвиля реєстрації та комплектації груп стартує відразу після закінчення першої і триває до 12.00 14 березня 2017 року.

Під час першої хвилі реєстрації студент може зайти в систему для перегляду стану комплектації груп та зміни/редагування свого вибору дисципліни.

Після завершення першої хвилі фіксуються дисципліни, для яких групи складають не менше 25-ти осіб (верхня межа не встановлена), дисципліни з меншою кількістю доукомплектовуються незареєстрованими студентами у порядку спадання 24+1, 23+2, 22+3 …. . Студенти, що зареєструвалися на дисципліни, для яких не вдалося укомплектувати групи, у другій хвилі реєстрації отримують можливість вибрати дисципліни зі сформованих після першої хвилі.

Читайте також  Як прикарпатському містечку вдалося перейти на альтернативну енергію (відео)

Заяву на вивчення дисципліни вільного вибору студенти заповнюють та залишають в деканаті згідно зі списками електронної реєстрації. Заява зберігається в деканаті в особовій справі студента протягом усього терміну його навчання.

З моменту формування груп, вибіркова дисципліна стає для студента обов’язковою.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.