У Франківську застілля товаришів закінчилося жорстокою різаниною (фото 18+)

Конфлікт трапився учора, 24 лютого, о 15.50 год. у помешканні квартири франківця по вулиці Довженка. До поліції повідомила сусідка, що у квартирі крик та бійка.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та встановила, що до господаря 1955 р. н. зайшли у гості його двоє товаришів. Один з них його ровесник, другий старший – 1947 р. н. Під час застілля із розпиванням спиртного між чоловіками виник конфлікт, відтак бійка, повідомили в обласному управлінні Нацполіції.

Старший із гостей, франківець, взявши ніж, наніс ним тілесні ушкодження господарю у вигляді непроникаючих ножових поранень правої та лівої половини грудної клітки, множинних різаних ран голови та носа, а другому товаришеві завдав поранень у вигляді проникаючого ножового поранення органів черевної порожнини. Потерпілі доставлені до лікувального закладу.

За вчинене зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зараз вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 121 (умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України, за що санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Проводиться слідство.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.