В Івано-Франківську збудують багаторівневий паркінг неподалік залізничного моста

В Івано-Франківську збудують багаторівневий паркінг неподалік залізничного моста.

Як відомо, місто уже виділило під це землю, тепер черга дійшла і до розробки ДПТ, повідомляє Франик посилаючись на Побудовано в Івано-Франківську.

Минулого року проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки управлінню капітального будівництва затвердив виконавчий комітет.

По вулиці  Незалежності, в районі залізничного мосту ділянка площею 0,345 га, призначена для облаштування багаторівневого паркінгу. Дане рішення підтримала міська рада.

Згідно публічної кадастрової карти, цільове призначення цієї ділянки – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови. Ділянка перебуває у комунальній власності міста, а право постійного користування нею належить управлінню капітального будівництва.

Тепер на розгляд виконавчого комітету винесено питання про надання дозволу на розробку детального плану території на вулиці Незалежності.

Взагалі, Івано-Франківськ вже давно страждає від хаотичних парковок. Своїх «залізних коней» водії залишають на тротуарах, під будинками і, навіть, просто серед дороги. Тому такий багаторівневий паркінг піде лише на користь місту.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.