“Я же стояв на світлофорі з відкритими дверима треба було підбігти”, – у Франківську водій маршрутки хоче аби пасажири заскакували в автобус на ходу

В Івано-Франківську знову водії маршруток ведуть себе по-хамськи до пасажирів.

Мешканка Івано-Франківська Бень Леся‎ обурена, що коли вона чекала на 35 маршрут разом з іншими пасажирами, щоб добратись до роботи на зупинці біля Хлібокомбінату, то пасажири мали заскакувати в автобус на ходу, повідомляє Франик.

“Надїхали два автобуси 35 і слідом 29. Зупинились на дорозі перед світофором і 35 прям серед дороги провів висадку пасажирів. Після переключення світлофору підав газку і пролетів зупинку на якій відчайдушно намагались його зупинити махаючи руками пасажири. Натомість 29 заїхав на зупинку. На ньому нас 5 пасажирів спробували догнати 35 і таки догнали на Європейській площі. На запитання чому водій проїхав зупинку? Отримали цікаву відповідь, що то така зупинка він же стояв на світлофорі з відкритими дверима треба було підбігти…”,- розповідає жінка.

Франківчанка додала, що на зупинці з нею чекав маршрутки старший чоловік з хворою ногою. Вона обурюється, як же це він мав заскочити у автобус на ходу.

“Можливо скоро будем заскакувати в автобуси прямо на ходу? Найцікавіше, що той який так поспішав, простояв на Європейській площі 7хв. Я розумію, що на Європейській він напакував пів автобуса, але це неозначає, що ті люди які чекали біля Хлібокомбінату мають добиратися як хочуть”, – обурюється франківчанка.

Інші франківці, коментуючи допис, обурені такою поведінкою водія. Кажуть, що треба писати скаргу і звільняти таких хамів, бо судячи по їхній поведінці вони штрафів не бояться.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.