Вечірка на колесах: перший у Західній Україні Party bus з’явився у Франківську (ВІДЕО)

На вулицях Івано-Франківська з’явився DiscoBus – 13-метровий різнокольоровий автобус, який не може не привертати увагу.

Для читачів OGOGO! керівник проекту Роман Юрчило розповів, що ж таке дискотека на колесах.

Ідея “запустити” Party bus у Західній Україні виникла влітку. В Україні таких автобусів  є декілька, зокрема, у Києві, Одесі.

 

“На Західній Україні такого взагалі ще не було. Ідею запозичили з-за кордону – дискотеки на колесах дуже популярні у Чехії, Польщі, Німеччині. DiscoBus їздять по великих містах, організовують відпочинок, дозвілля людей і, в принципі, попит на них досить високий в Європі”, – розповів керівник проекту.

Автобус італійської фірми Iveco придбали за кордоном та й облаштовували теж – у Польщі, оскільки в Україні такими проектами ніхто не займається.

“Автобус переробляли півроку: викинули всі крісла, звісно, крім водійського. Залишилася лише “коробка”, яку ми й переобладнали під дискотеку”, – каже Роман Юрчило.

У Party bus облаштували лаунж-зону, бар, танцмайданчик, установили караоке, плазмові панелі, “світломузику” та, навіть, шест для стриптизу. Звісно, автобус обладнаний звукоізоляцією. Однак проблеми виникнуть, коли ви захочете піти в туалет. Party bus не обладнаний санвузлом, тому, певно, доведеться гукати водію, щоб зупинявся час від часу.

“Туалет не ставили задля економії місця всередині. Зате наш Рarty bus претендує на звання найбільшого в Україні. Клієнти можуть скористатися туалетом на зупинках, які ми робимо”, – каже Роман Юрчило.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.