Столичні повії влаштують ходу до Верховної Ради і Адміністрації президента

Ходу до Верховної Ради і Адміністрації президента на захист своїх прав 3 березня анонсували представниці так званої найстародавнішої професії в світі. Вони вимагатимуть легалізації свого способу заробляти гроші.

Новину повідомили у благодійній організації «Всеукраїнська ліга «Легалайф», передає Преса України.

У невеликому марші очікується участь 30 осіб. Це будуть як самі робітниці сфери інтимних послуг, так і волонтери, які підтримують їх. Головна вимога учасників акції – скасування статті 181-1 Адміністративного Кодексу, яка передбачає відповідальність за роботу в екс-індустрії.

«Ми хочемо, щоб прибрали штрафи, щоб у дівчаток пропав страх перед шантажем і корумпованою поліцією. Через можливе переслідування учасниці маршу, які заробляють любов’ю, змушені будуть приховати обличчя під масками. Ліквідація штрафів – перший крок на шляху до легалізації проституції. А вона – така ж робота, як і всі інші. І таким шляхом пішли більшість європейських країн», – йдеться в повідомленні «Легалайф».

Про запланований марш організатори вже повідомили в КМДА і поліцію, куди подали відповідні заяви. Вони висловили сподівання, що будуть убезпечені від можливих проявів агресії з боку противників їхніх переконань. Початок маршу заплановано на 11:00 біля будівлі Верховної Ради, хід повинен закінчитися біля Адміністрації президента. Організатори запропонували українським депутатам підтримати їх.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.