У Буковелі відпочивала відома на всю країну родина Родікових (фоторепортаж)

Минулого тижня у Буковелі відпочивало подружжя Володимира та Діани Родікових, які виховують 10 діточок, п’ятьох з яких усиновили.

Восени родина Родікових брала участь у проекті від каналу СТБ – “Все буде добре” і виграли приз безкоштовне тижневе проживання у ТК “Буковель”.

«Але ж Буковель – це не лише проживання! Це ще й катання, різноманітні розваги… Придбати скі-паси на 7 днів для усієї родини – 12 чоловік – це задоволення не з дешевих, тому без допомоги Олександра та Віктора Шевченків ми б не стали на лижі та не відчули всієї повноти справжнього гірського відпочинку», – наголошує Володимир Родіков.

Сім’я була змушена покинути рідну Макіївку, коли на вулицях міста з’явились озброєні люди, а поблизу будинку Родікових терористи розбили свій табір. Голова родини прийняв вольове рішення про екстрений переїзд.

Сім’я зібрала речі та подалась світ за очі. Тривалий час сім’я Родікових поневірялась у пошуках постійного житла. Утікачі змінювали місце проживання по декілька раз на місяць.

Запоріжжя, Фастів, Петрівське – здавалось, пошукам постійного прихистку не буде кінця й краю. Родина не мала жодних перспектив отримати постійне житло. Попри випробування долі подружжя не полишало надії, що їх не залишать у скруті. Вони написали безліч прохань про допомогу на адресу державних установ, політиків, громадських діячів, благодійників, волонтерів. І, врешті-решт, отримали власний будинок під Києвом.

Відтоді життя для них стало набагато комфортнішим. Вони відомі на всю Україну, адже їхньою долею опікувалось чимало людей з різних куточків нашої держави.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.