У матері забрали дітей за те, що вони спали у її ліжку

Принаймні, саме так вона заявила в інтерв’ю журналістам, розповідає Домашний очаг.
Із звичайної англійської родини в Пітерборо органи опіки вилучили та передали на виховання в прийомні сім’ї двох синів 2014 і 2015 років народження.

Газети підхопили і розтиражували частина судового визначення, який стверджував, що мама “регулярно порушувала заборону органів опіки на спільний сон з дітьми в одному ліжку”.

Однак реальність виявилася дещо іншою та набагато прозаїчнішою. Органи опіки дійсно настійно рекомендували мамі припинити спати з дітьми в одному ліжку. Справа в тому, що у молодшого сина у віці місяці був діагностований перелом зап’ястя. А потім у обох синів із завидною періодичністю виникали синці на ногах і руках.

Весь цей час батьки посилалися на те, що діти травмують себе самі під час сну або ігор. І тільки зараз, після тривалого неупередженого розслідування, соцзахисту вдалося знайти докази, що батьки просто не відмовляють собі в «виховних побої». Сімейний суддя Грін розглянув подані докази і вважав, що дітям, які луплять кілька років поспіль — безпечніше жити з менш нервовими і суворими батьками.

А «сон в одному ліжку» — не більш ніж фрагмент у переліку батьківських порушень соцзахисту. Основною вимогою було все-таки забезпечити дітям дитинство без синців.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.