У Запоріжжі на пустирі вівчарка знайшла покинуте немовля (ВІДЕО)

У Запоріжжі покинуте немовля ледь не загинуло від переохолодження.

Дитину знайшла жінка з собакою, яку вона вигулювала, йдеться у сюжеті ТСН. До приїзду медиків господиня пса відігрівала немовля. Наразі дівчинка в реанімації, а поліція шукає її матір.

Власниця вівчарки Тетяна вигулює собаку Рода двічі на день, але напередодні прокинутися довелось раніше – вівчарка надто просилася на вулицю. Біля гаражів собака зупинився та потяг жінку за собою, а за кілька метрів та побачила голе немовля. Згодом з’ясувалось, що дівчинка з’явилась на світ усього кілька годин тому.

Наразі дівчинка перебуває у відділенні реанімації новонароджених. Лікарі відзначають, що коли немовля привезли до лікарні, його температура була лише трохи вище 31 градуса. Дитина довгий час пролежала на голій землі та ледь не померла від переохолодження. Наразі життю дівчинки вже нічого не загрожує.

Матір немовляти шукають правоохоронці. А поки кажуть, що будуть  опікуватися та допомагати необхідними речами. Жінці, яка знайшла дівчинку, запропонують стати хрещеною. А Роду, який фактично врятував життя дитині, вже пообіцяли справжній собачий бенкет.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.