Вбивство матері.Брат iз сестрою вчинили моторошний злочин проти рідної неньки

Невеличке мiстечко Хуст оговтується вiд трагедiї, яка не залишила нi одного байдужого серед мiстян.

Там у цiлком благополучнiй сiм’ї дiти холоднокровно вбили рiдну матiр, бо та погрожувала розповiсти про скоєнi ними злочини. Ще й планували порiшити батька.

“До правоохоронцiв звернувся чоловiк, який повiдомив про зникнення своєї 42-рiчної дружини. Його насторожило, що жiнки, яка працює в державнiй медустановi, у вихiдний день немає вдома, — каже старший слiдчий вiддiлу полiцiї Володимир Белов.

— У квартирi полiцiя виявила плями кровi, якi намагалися поспiхом приховати. Та й двоє дiтей подружжя, 18-рiчний син Богдан та 15-рiчна донька Тамара, поводилися пiдозрiло. Обоє казали, що не знають, куди пiшла їхня мати. Однак коли в пiдвалi виявили одяг жiнки, заплямований кров’ю, у зникненнi запiдозрили домашнiх. У полiцiї дiти зiзналися в жахливому злочинi.

Брат i сестра розповiли, як убили рiдну матiр… Мовляв, та погрожувала заявити в правоохороннi органи про злочини, якi вони вчинили. Пiд час суперечки вони напали на бiдолашну, а син кiлька разiв вдарив матiр дерев’яною палицею по головi”. О третiй годинi ночi дiти загорнули бездиханне тiло матерi в покривало та майже три кiлометри несли його до Рiки, що на околицi Хуста.

Тiло жiнки знайшли наступного дня неподалiк села Крива, пiд автодорожнiм мостом. Сусiди тями не ймуть, як таке могло статися в цiлком благополучнiй родинi. Та й педагоги на дiтей, що скоїли зухвалий злочин, не нарiкають.

“Хлопчина — наш випускник, член учнiвського самоврядування. Разом iз батьком допомагав лагодити шкiльну апаратуру. I з п’ятнадцятирiчною школяркою класний керiвник не мала проблем. Учениця спокiйна, нi з ким у класi не конфлiктувала, — каже Наталя Грига, заступник директора Хустської спецшколи №3, — хоча навчалася посередньо, та урокiв не пропускала, вiдвiдувала шкiльну секцiю з волейболу”.

Читайте також  Водій міняв заднє колесо, а тим часом з салону автомобіля викрали 237 тисяч гривень

Сiм’я мешкає в невеличкiй двоповерховiй “хрущовцi”. Стiни квартири тонкi. Та тiєї ночi сусiди не почули жодного пiдозрiлого шуму… Люди все ж вважають, що без наркотикiв тут не обiйшлося. Розповiдають, що їхнiй район прозвали “Клоакою”, а на мiсцевому стадiонi тут щовечора збираються наркомани… “18-рiчному хлопцевi та його вже 16-рiчнiй сестрi оголошено про пiдозру у вчиненнi умисного вбивства, — повiдомив керiвник прокуратури Сергiй Зовдун.

— Обом суд обрав запобiжнi заходи — тримання пiд вартою, наразi вони проходять судово-психiатричну експертизу. Вiдiбрали проби на дослiдження, що допоможе виявити, чи були у кровi брата й сестри наркотики на момент скоєння злочину”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.