На вихідних в Івано-Франківську перекриють рух. На кількох вулицях буде призупинено рух тролейбусів, маршруток та інших транспортних засобів

Цими вихідними в Івано-Франківську буде перекрито рух транспорту.

Оскільки в місті має відбутися змагання скороходів. Про це стало відомо від мера міста Руслана Марцінківа, повідомляє Франик.

Цей щорічний чемпіонат зі спортивної ходьби відбудеться у суботу 11 березня. У зв’язку з цим, як повідомляє патрульна поліція Івано-Франківська, 11 – 12 березня такими вулицями, як Лепкого, Незалежності та Степана Бандери не будуть їздити ні тролейбуси, ні маршрутки та інші транспортні засоби.

Відомо, що учасники цих змагань, жінки та чоловіки скороходи, будуть долати дистанції у 5, 10 та 20 кілометрів. Відкриття цих змагань повинно розпочатися, завтра 0 9:30 на площі Івана Франка.

Мер міста каже, що пишається тим, що такі змагання високо рівня будуть проходити тут у Франківську, бо разом з тим вони є вибірковими до чемпіонату Європи. Тому поліція перекриватиме рух ТЗ два дні з 8 до 17 години.

Відомо, що у зв’язку із цими змаганнями, як зазначили у комунальному підприємстві “Електроавтотранс” рух тролейбусів буде призупинено на таких маршрутах. Це, зокрема, № 2, 3, 6,  7, 8, 9, а ще приватні перевізники кажуть, що на цей час змінять маршрути руху.

Патрульна поліція звертається до всіх іванофранківців, водіїв та гостей нашого міста прийняти до уваги це повідомлення, аби оптимізувати рух та зекономити свій час.

Тож правоохоронці все просять франківців проявити розуміння та вибачити за тимчасові незручності.

Нагадаємо, що Івано-Франківськ уже має досвід таких перекриттів руху транспорту на вихідних в місті. Одні франківці позитивно на це реагують, інші висловлюють невдоволення, особливо, якщо це супроводжується зміною схему руху маршруток, тролейбусів і тому подібне.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.