Весняне загострення. Екс-голову Івано-Франківської облради звинуватили у ображанні жінок. ВІДЕО

Триває засідання 13-ої сесії Івано-Франківської обласної ради.

Серед іншого депутат облради Ольга Галабала звернула увагу на поведінку депутатів у залі. Зокрема мова йшла про депутата облради Василя Скрипничука.

За словами Галабали,Скрипничукдозволяє собі особисто ображати колег, зокрема жінок. Відтак попросила розглянути таку поведінку обранця на відповідній комісії.

«Прошу звернути увагу. Особливо на тому, чому загострення пана Скрипничука відбувається саме після обідньої перерви», – зазначила Ольга Галабала.

Депутат Василь Скрипничук відреагував: “Я запитував Марію Савку, чи вірить вона у те, що говорить”.

Відтак поцікавився, чи вірить у це голова ОДА. В свою чергу Олег Гончарук запитав Скрипничука:А ви вірите у те, що запитуєте?”, додавши, що вірить у те, що бачить.

Зауважимо, при розгляді питання про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області на 2016 рік та програми на 2017 рік, про які доповідала Марія Савка, депутат облради категорично зауважив, що не вірить у почуте.

«Я хотів повернутися до питання. Та пані не відповіла на питання, де вона бреше і до питання чи вірить Гончарук у те, шо вона бреше. Більше у мене питань нема. А все інше я проти», – додав Скрипничук.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.