Франківець, якого побили в “Зосиній Волі”, розповів чому виник конфлікт з охоронцями закладу

Вчора, 12 березня, вночі в популярному нічному клубі Івано-Франківська “Зосина Воля” охоронці закладу вибили франківцю передні зуби. Напередодні бійки чоловік з дружиною відпочивали в нічному клубі на дні народженні своєї подруги.

Володимиру, який сам працює стоматологом, вибили п’ять передніх зубів. Чоловіка били ногами лежачого, ледь не забивши до смерті. Як розповідає франківець, охоронці побили його за те, що він начебто шарпнув адміністратора закладу. Сам потерпілий каже, що їм з друзями на барі намагалися вручити рахунок, що ними попередньо вже був оплачений.

“Ми з друзями взяли на барі алкоголь, я розрахувався за нього. Після чого ще один мій товариш дозамовив собі пиво і офіціант знову вибив в рахунку наше попереднє замовлення. Я пояснив, що це помилка і ми оплатили. Підійшла адміністратор, щось почала з’ясовувати, намагалася забрати в мене чек, я не дав цього зробити, проте в жодному випадку її не чіпав, — пояснює Володимир. — Якась мить і мене почали виштовхувати з закладу охоронці. Тягнули за руки і за ноги, в мене досі на руках численні гематоми. Почали бити ногами, вибили зуби, далі провал і я вже нічого не пам’ятаю”.

“Його били вже навіть непритомного. Люди, наші друзі, намагалися їх відтягти, але марно. Свідків було безліч. Моя подруга, до якої ми завітали на день народження, теж намагалася розтягти бійку, на що почула: “Ти хто така, закрий рот”. Уявляєте?” — розповідає шокована дружина потерпілого Ольга.

Жінка пояснює, що навіть після інциденту її подрузі, яка замовляла в “Зосиній Волі” столик таки вручили вже оплачений ними рахунок за алкоголь.

“Їй сказали, що не випустять нікого з гостей, доки вона не розрахується”, — каже Ольга.

Читайте також  З’явилося відео, де батько з сином побили франківця та нанесли удар патрульній

Франківка каже, що все трапилося швидко. Ніхто нічого не з’ясовував, все вирішили кулаками.

Жінка каже, що коли приїхали слідчі, одного з охоронців уже не було, інші казали ахінею: мовляв, він бився сам, крутив руки адміністратору. Відео з камер спостереження поки не виймали.

Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження. Володимир чекає на дзвінок слідчого і проведення судмедекспертизи. Якщо справу “замнуть” в поліції, обіцяє піти до суду.

Жінка потерпілого каже, що після того, що трапилося, отримала десятки дзвінків від знайомих, про схожі дії охорони щодо них чи їхніх друзів. Бачимо, що в коментарях під нашою першою публікацією франківці пишуть, що охоронці закладу неодноразово дозволяли собі застосовувати силу щодо відвідувачів.

Відомо, що заклад “Зосина Воля” заснувало кілька франківців. Один з них відомий у місті бізнесмен — співвласник будівельної компанії “Тенко” Володимир Ясиновський.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.