Як триває ремонт вулиці Вовчинецької, рух машин частково обмежений

Вже цього тижня в Івано-Франківську комунальники розпочнуть капітальний ремонт однієї частини вулиці Вовчинецької в напрямку спальних районів.

Франківців попереджають, що рух транспортних засобів буде обмежено, повідомляє Франик з посиланням на Галку.

Тому вже завтра, 14 березня до роботи візьмуться і працівники “Водотехпрому”, адже, як запланувала мерія, тут повинні поміняти водогін діаметром “400”. Наразі є три основні ділянки, де його повинні поміняти: в першу чергу ділянка від перехрестя до Вовчинецької, 66, пізніше до вулиці Дучимінської, а вже наостанок до вулиці Оборонної.

Ремонтні роботи комунальників складатимуться з певних етапів, щоб не загороджувати повністю вулицю. Оскільки перекрита буде лише права смуга руху в напрямку села Вовчинець. Тобто, таким чином, щоб перекриття було максимум метрів 20-25.

Отож, загалом ремонтуватимуть проїжджу частину від перехрестя вулиць Сагайдачного і Миру і аж до вулиці Оборонної.

Після того, як роботи із заміни водогіну завершаться, то за роботу візьмуться газовики, які мають по тротуарах замінити підземні мережі. І лише тоді розпочнеться ремонт дороги і облаштування пішохідних зон.

Тому на франківців чекають труднощі під час руху по вулиці Вовчинецька.

Нагадаємо, що 4 грудня минулого року на Вулиці Вовчинецька, 170 вікрили новий затишний сквер. Тоді організатори відкриття влаштували для франківців справжнє свято. Були танці та різні розважальні конкурси.

Детальніше про те як триває ремонт вулиці Вовчинецької дивіться у сюжеті 402 каналу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.