Журналісти таки розшукали міського голову Івано-Франківська в лікарні (фотофакт)

Сьогодні міський голова Руслан Марцінків знову не з’явився на судове засідання начебто через хворобу.
КУРС розшукав його у лікарні. Руслан Марцінків розповів, що лікує спину і печінку, з якою почалися проблеми від препаратів.

“Дуже багато таблеток вживаю, на крапельницях сиджу, витяжки…” – каже Марцінків.

За словами мера, вчора під час сесії міської ради йому стало погано, і він звернувся до лікаря. Аналізи показали, що потрібне стаціонарне лікування. Лікується мер на денному стаціонарі – ввечері йде додому.

Марцінків каже, що лікується вже місяць. Скільки триватиме лікування, не знає: хвороба то загострюється, то відпускає.

Справу проти нього, яку саме розглядає Івано-Франківський міський суд, вважає замовною.

“Не можуть з Києва приїжджати, аби скласти адмінпротокол”, – каже Марцінків. Мер припускає, що це не останній протокол, і тому найняв ще одного адвоката.

Правда, точний офіційний діагноз Марцінків так і не назвав – проблеми із спиною, хребтом, печінкою.

Варто нагадати, що вчора під час сесії міської ради Марцінківу раптово стало погано – він попросив таблетку, а після обіду – взагалі покинув сесійну залу.

Також, нагадаємо, що 13 лютого міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків поскаржився, що до нього навідались працівники ДЗЕ із понятими. Він назвав це політичним переслідуванням.

Як з’ясувалось, правоохоронці навідались через порушення закону “Про запобігання корупції” щодо неповідомлення НАЗК про суттєву зміну майнового стану, як того вимагає закон.

Міський голова придбав автомобіль “SKODA OCTAVIA” 2016 року випуску за 468 742 гривень, але “забув” внести його в Е-декларацію.

За повідомленням Р.Марцінківа, покупку здійснено за кошти, які отримані, як кредит у ПАТ «Кредо-банк», а також від продажу автомобіля “Daewoo Lanos” (ЗАЗ TF 6940, 2011 року випуску).

Читайте також  Став відомий графік руху приміських поїздів на Прикарпатті (СПИСОК)

До слова свій попередній автомобіль, міський голова продав за 4 тисячі доларів.

Кілька днів тому правоохоронці намагалися вручити адмінпротокол меру в його кабінеті, проте той поспішив вийти із приміщення. Через це працівники УЗЕ попрямували за мером вулицею. Такі дії правоохоронців Марцінків розцінив як політичне переслідування і назвав роботу УЗЕшників політичним замовленням “зверху”. Правоохоронці такі звинувачення відкидають.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.