СЕМЕНЧЕНКО: Я хочу звернутися до українців. Може я чогось не розумію?

Ставимо на Редуті у Бахмуті штабний намет. Народу прибуває все більше — тут уже ціле містечко. Сидимо чекаємо піддони і читаємо новини. Знову «департамент комунікацій Нацполиции» розповідає, що Ветерани спровокували поліцейських на блокпосту у Костянтинівці «відмовившись пройти стандартну процедуру та надати документи».

Дивимося відео. Ось военослужащие ЗСУ і ветерани. Ось їхні документи. Вони перевірені ні на одному блокпосту і не один раз. Ось з ними народний депутат Пастух ( член комітету з національної безпеки і оборони). У них немає зброї і з ними немає людини, яка б’є за один присід 7 спецназівців — Парасюка). Їх під будь-якими приводами не пропускають і у відповідь йде стрілянина.

 

Я хочу звернутися до українців. Може я чогось не розумію? Прохання тих хто вважає дії аваковцев (назвати їх поліцейськими язик не повертається) адекватними поставте +. Хто вважає що це Неадекватна поведінка, прошу поставити -. А тих хто вважає що це повний п…., прошу залишити знак оклику. Повне відео є у мене в стрічці

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.