Журналіст розповів, як ватажок “ДНР” підписав собі смертний вирок

Ватажок донецьких терористів Олександр Захарченко, переїхавши в резиденцію українського олігарха Ріната Ахметова, сам підписав собі смертний вирок.

Таку думку в Facebook висловив журналіст Костянтин Павлов.

“Ні, Ахметов його не вб’є – кишка тонка. Та й палацу не шкода. Підніме тариф на електроенергію і відіб’є в два рази. Питання в місцевості і логістиці переміщень голови недореспубліки. Рінату в ботанічному саду було зручно. Ліс, квіточки, 1 хвилина – і ти вже на Макшосе. Ще 3 – і на Мотелі. Краса. Але різниця в тому, що Рінату не було чого боятися. У Захара ситуація інша. Виїхав він з воріт – і перед ним дорога до Макшосе. 400 метрів. Зліва і справа – п’ятиметровий паркан, позаду – пивзавод. Відступати нікуди. Два “Камаза” – один перед пивзаводом, інший перед розвилкою, роблять відмінний мішок. А далі можна знімати з Захара штани і чинити по совісті “, – зазначив Павлов.

За його словами, Ботанічний сад дозволяє сховатися будь-де з ДРГ, замінувати дорогу, відкрите шосе дозволяє використовувати безпілотник.

“Для фантазії простір відкритий. Я розумію, Захар сидить і думає, що якщо що, він з цього шосе і рвоне на схід – як не як пряма траса на Ростов. Але в той же час це місце – шикарна мишоловка. Так що насолоджуйся, Саша, недовго залишилося “, – підсумував Павлов.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.